Grimstad Adressetidende

Andreas Hagen tilbake på banen i ny rolle

En av Jervs viktigste spillere var omsider tilbake på banen i søndagens kamp mot Strømmen.

- FOTBALL

Kamp nummer to av to på spansk gress i Marbella endte med samme sifre som kampen mot KIL, nemlig 1–1. Andreas Hagen har ikke spilt for Jerv så langt i år, men søndag var han med fra start og spilte en snau time.

– Det er veldig bra å ha Hagen tilbake. Han er klok og flink til å finne rom. Det viktigste for ham var å kjøre gjennom en time med bra fysisk, sier Jervs assistentt­rener Jahn Robert Holmgren i et intervju på klubbens nettside.

I tillegg til Hagen var også Alexander Lind tilbake fra start. Han spilte en omgang.

I kampen, hvor Jerv tok ledelsen ved Aram Khalili, startet trener Arne Sandstø ikke med den vante 4-3-3-formasjone­n.

I forsvar fant han plass til både Espen Knudsen, Glenn Andersen og Halvor Hovstad, mens Brice Wembangomo og Kristoffer Tønnessen fikk rollene som wingbacker.

På topp startet både Alexander Lind og nyinnlånte Isac Lidberg, med Hagen like bak.

– Hva var tanken med å teste en ny formasjon?

– Vi skal droppe innom en variant hvis hovedforma­sjonen vår går i stå, eller hvis vi har litt mange skader på indreløper­e, som vi hadde i fjor sommer, sier Sandstø til Adressa. Han mener formasjone­n fungerte tålig bra.

– Da vi var flinke til å spille der det var rom så det veldig bra ut. Vi styrte mest, skapte mye og burde scoret mer. Offensivt var det bra, men det ble litt åpent defensivt. Vi har ikke øvd så mye på det, men det er spennende å se, sier han. – Hva tilfører Lidberg? – Han er en vinnerskal­le, kraftfull og en god avslutter.

Imponert av Quintilla

Den tidligere Barcelona-spilleren Jordi Quintilla fikk også vist seg frem for Jerv.

– Han er en god fotballspi­ller, vel så god som de fleste andre vi har. Han er flink til å orientere seg og til å ta vare på ball. Han mangler kanskje litt på det fysiske, men er en godt skolert fotballspi­ller, sier Sandstø. – Er han med videre? – Han reiser hjem til Barcelona, så får vi ta en vurdering i løpet av dagen hva vi har råd til, sier Sandstø til Adressa mandag formiddag.

 ?? ARKIV ?? VIKTIG: Andreas Hagen har vaert en viktig spiller for Jerv de siste sesongene, men har vaert skadeplage­t i vinter. Nå er han tilbake.
ARKIV VIKTIG: Andreas Hagen har vaert en viktig spiller for Jerv de siste sesongene, men har vaert skadeplage­t i vinter. Nå er han tilbake.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway