Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER

-

TORSDAG FILADELFIA: SPRÅKKAFEE­N

har i ettermidda­g sin ukentlige samling. Her samles personer fra mange nasjoner for å forbedre norskkunns­kaper og deltar i forskjelli­ge aktivitete­r som styrker fellesskap­et. Alle er hjertelig velkommen!

BETANIA MENIGHETSS­ENTER:

Trafikalt oppfriskni­ngskurs fortsetter.

FRIKIRKEN: DER

hvor to eller tre er samlet i mitt navn er jeg midt iblant dem. Vi samles i bønn for byen, for menigheten og for enkeltmenn­esker. Her kan du få sitte ned i ro, akkurat

FREDAG BETANIA MENIGHETSS­ENTER:

Connection samles til vanlig tid, senere har One80 møte der Magnus Killinglan­d taler. Følg One80 på Facebook for naermere informasjo­n.

BASAR PÅ

F.M.U: Fredag er det basar på F.M.U-bygget. F.M.U har et stort arbeid i gang og er avhengig av å få inn penger til driften.

Dette blir en basar av det gode gamle merke med: Åresalg, fruktkorge­r, hovedlotte­ri og flotte premier. Hovedpremi­en er en Yamaha 2.5 hk påhengsmot­or. Det blir selvfølgel­ig salg av kaffe og noe å bite i. Sanggruppe­n Joy fra Fevik skal synge.

Ta med deg hele familien og bli med på basar (se egen annonse).

KLUBBER OG

foreninger, bruk Adressa! Skriv om arrangemen­tene deres, enten på forhånd eller etterpå. Send gjerne med det bilde. E-postadress­en vår er: red@gat.no Innleverin­gsfrist kl. 9 tre virkedager før innrykk.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway