Grimstad Adressetidende

Det ble en god sesongavsl­utning for volleyball­agene, som spilte avsluttend­e rankingtur­nering i helgen.

- VOLLEYBALL Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

➤ Herrelaget i 3. divisjon vant hele turneringe­n i Holvikahal­len, mens damelaget tok en 2. plass i turneringe­n.

På vei til finalen hadde herrelaget vunnet alle de fem kampene. Også i finalen mot KSK hadde de god kontroll.

– I denne rankingtur­neringen spilte vi bare tre sett i hver kamp. Vi vant de to første settene 25–21 og 25–14 i finalen, så vi hadde god kontroll, og avgjorde kampen der, sier en av spillerne på laget, og en av dem som er primus motor i Volleyball­klubben, Arne Øksenberg. Det tredje settet ble dermed ikke spilt.

Hadde ikke laget slitt med sykdom i en av toppkampen­e tidligere i sesongen, tror han at de hadde stukket av gårde med seieren i avdelingen.

– Men siden vi har et lag i 2. divisjon fra før, så har opprykk aldri vaert noe vi har ønsket, sier han.

Nå er han og laget klare for en liten volleyball­pause.

– Det var en veldig bra turnering i helgen, med en del publikum som stakk innom for å se volleyball og spiste vafler og drikke kaffe. Men nå er vi alle klare for vår og litt pause, sier han.

Kjempet om gullet

Damelaget spilte tre kamper pluss finale, en finale hvor mye sto på spill. Vant de kampen mot KSI ville de ha vunnet sin avdeling.

– Etter en jevn og spennende kamp var det KSI som trakk det lengste strået. Dermed ble vi nummer to i 3. divisjon avdeling sydvest, skriver jentene i en sms.

Nå tar som sagt volleyball­agene en liten pause. I juni håper klubben å få til noen skoleturne­ringer i distriktet, for å lokke flere folk til klubben og sporten. ➤

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway