Grimstad Adressetidende

Mange ville se årets vår- og sommermote

Naermere 200 damer hadde funnet veien til trendaften på Skyline torsdag kveld.

- ➤ Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

Cirka 200 damer var på plass på Skyline torsdag kveld, for å se hva byens butikker har å by på denne våren.

Noen av butikkene i byen hadde gått sammen om å få til dette arrangemen­tet.

Grimstad Min By var selvsagt med og arrangerte festaftene­n, der Mia Gundersen var det store trekkplast­eret.

Hun ledet showet, som inneholdt moteoppvis­ning, der klaer og tilbehør fra byens butikker ble vist frem av dyktige modeller fra modellbyrå­et Heartbreak.

Mia Gundersen pratet ellers om litt av hvert, og skrøt masse av Grimstad.

– Jeg er veldig imponert over denne byen her. Dere har så mange flotte butikker her, butikker som ikke tilhører noen kjede. Dere har så utrolig mye å vaere stolte av, sa hun.

Hun sa videre at når folk skal kle seg, er ikke det viktigste å følge moten slavisk.

Men å kle seg i noe man vet at man kler selv.

– Og så er det så viktig at man løfter hverandre når man bor i en småby som Grimstad. Det vet jeg alt om som kommer fra lille Stavanger. Ellers må folk tørre å by på seg selv, og bare gi blanke i hva andre tenker om en. Det er slike folk som er inspirator­er, sa hun.

Kom i egensydde kjoler

Folk hadde dresset seg opp i sine flotteste, og mest trendy antrekk. Og noen hadde gjort seg ekstra flid i antrekket. Ved et av bordene satt det seks flotte damer, som alle hadde sydd sin egen kjole.

– Vi jobber på Meretes Atelier, og er veldig glade i å sy. På jobb går vi jo som regel alltid i klaer vi har sydd selv. Disse kjolene har vi sydd for denne anledninge­n, forteller Maren Berg Nyjordet, Mari Degn Hoveland, Merete Nybro Berg, Elisabeth Stridsklev, Silje Gabrielsen og Trine Hansen.

Annerledes måte å se klaer på

De syns det var stas at Mia Gundersen hadde tatt turen, og at det ble arrangert et slikt arrangemen­t i lille Grimstad.

– Vi må jo prøve å få med oss det som skjer i byen, og det er veldig gøy å se hva butikkene i byen har å tilby. Det blir en helt annen måte å se på klaer, når modeller viser de fram på catwalken, sier Maren Berg Nyjordet.

Det ble mat, drinker, latter og mye kos på trendaften­en, og forhåpentl­igvis ble de 200 damene inspirert til å handle vårmoten nettopp i egen by.

 ??  ??
 ??  ?? FINE KLAER: Denne gjengen hadde sydd egne kjoler for anledninge­n. F.v. Maren Berg Nyjordet, Mari Degn Hoveland, Merete Nybro Berg, Elizabet Stridsklev, Silje Gabrielsen og Trine Hansen.
FINE KLAER: Denne gjengen hadde sydd egne kjoler for anledninge­n. F.v. Maren Berg Nyjordet, Mari Degn Hoveland, Merete Nybro Berg, Elizabet Stridsklev, Silje Gabrielsen og Trine Hansen.
 ??  ?? MOTE: Det ble moteoppvis­ning i to bolker. Her er det årets badetøysmo­te fra Veslas Boutique som blir vist fram.
MOTE: Det ble moteoppvis­ning i to bolker. Her er det årets badetøysmo­te fra Veslas Boutique som blir vist fram.
 ??  ?? TREKKPLAST­ER: Mia Gundersen ledet arrangemen­tet.
TREKKPLAST­ER: Mia Gundersen ledet arrangemen­tet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway