Grimstad Adressetidende

– Godt det kommer en ny sjanse med en gang

Jerv måtte nok en gang se seg slått av Kongsvinge­r på Gjemselund i helgen. Treneren er glad for at de nå går en travel uke i møte.

- Anna@gat.no

– Vi fikk en verst tenkelig start med mål imot på straffe såpass tidlig i kampen. Vi ble litt passive i presset vårt, så de kom igjennom. Hovedbudsk­apet vårt før kampen var at vi skulle gjøre det vanskelig for dem, slik at de måtte rundt. Vi fulgte ikke kampplanen vår godt nok, sier Arne Sandstø.

Jerv fikk mål imot allerede etter åtte spilte minutter, da Niklas Fernando Nygaard Castro sikkert satte inn straffespa­rket. Et kvarter etter doblet samme mann ledelsen. Pauseresul­tatet og sluttresul­tatet ble 2–0.

– Vi er ikke overrasket over at Kongsvinge­r er så ballsikre og gode med ball som de var, det visste vi. Jeg syns likevel at vi kom oss mer inn i kampen etter hvert, og i andre omgang sto vi høyere og var mer med. Vi var mer på deres banehalvde­l enn de var på vår. Jeg syns vi var et knepp opp i 2. omgang, men vi ble for omstendeli­ge. I stedet for å slå inn og ha bevegelse i boksen, brukte vi for mye tid, sier treneren.

Sinne

Sandstø forteller at det var mye sinne i garderoben i pausen.

– Det var mange som var forbanna i garderoben, og som syns vi var for passive. Uansett hvilken formasjon man spiller, så blir det slik at om man er for passiv, ja så får man juling uansett.

– Hvorfor er det så vanskelig å møte Kongsvinge­r på Gjemselund?

– I tidligere møter med dem har vi vaert litt for offensive mot dem, og vi har tenkt at vi skal opptre likt borte som hjemme og har blitt straffet for å ha et halvhøyt press. Slik var det ikke i dag. Vi var mer kompakte, men så var vi for dårlige med ball, saerlig i 1. omgang. Der var Kongsvinge­r overlegne.

Travel uke

– Du spilte uten Kristoffer Tønnessen og Aram Khalili i dag, kan du si noe om hvorfor?

– Jeg har ikke lov til å si så mye egentlig, men Kristoffer har slitt med sykdom, og Khalili har kjent på en gammel skade den siste tiden. Han prøvde seg litt på lørdag, men ble ikke klar. Jeg kan som sagt ikke si så mye om skader og slik, men jeg håper å se dem på trening igjen allerede mandag, sier treneren.

Det går slag i slag for Jerv den kommende uka. Onsdag møter de Vindbjart i cupen, og søndag er Mjøndalen motstander på Levermyr.

– Vi gleder oss over, og syns det er godt at det kommer en ny sjanse til å vinne med en gang. Det tror jeg er viktig for oss, slik at vi ikke dveler så over det som har skjedd.

– Revansjely­stne etter det som skjedde mot Vindbjart i cupen for noen år siden?

– Nå slo jo vi de i vinter, så de skal få det tøft mot oss om vi spiller som vi gjorde da, og det har vi en plan om, avslutter Jerv-treneren. ➤

 ??  ?? SKUFFET: Arne Sandstø var skuffet etter nok et tap på Gjemselund Dette bidlet er fra årets første hjemmekamp.
SKUFFET: Arne Sandstø var skuffet etter nok et tap på Gjemselund Dette bidlet er fra årets første hjemmekamp.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway