Grimstad Adressetidende

– Vi kan hamle opp med hvem som helst

Amazon var naer å stjele alle poengene på slutten av kampen i serieåpnin­gen hjemme mot Øvrevoll Hosle, men resultatet ble 0–0.

- ➤ Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

Øvrevoll Hosle har et mål om å rykke opp i år, og er sett på som å vaere en av årets store opprykkska­ndidater av fotballeks­perter landet rundt. På Levermyr klarte de bare 0–0 mot et Amazon-lag som imponerte.

– Jeg er veldig fornøyd. Aller mest fornøyd er jeg med at vi turte å spille fotball langs bakken, vi turte å spille vårt spill. Dette syns jeg var bra, sier Amazon-trener Tommy Egeli.

Skryter av spillerne

Det var en nokså jevnspilt førsteomga­ng på Levermyr stadion, men det var bortelaget som kom til de aller største sjansene, uten at de klarte å omsette dem i mål.

Bak i forsvaret til Amazon var tryggheten selv Ellen Wiersholm, som ifølge Egeli var banens beste.

– Ellen var veldig god i dag, og det er godt å ha henne i midten bak. Hun er jo en spilende trener, i likhet med Kelsey Hood, så vi er veldig glade for å ha dem på banen. Nå vet vi ikke helt sikkert i hvilke kamper vi har de med fremover, det prater vi litt om underveis, men det er godt å ha dem, det er helt sikkert. I tillegg vet vi jo at vi har Marielle Tøsse og Cathrine Dyngvold i bakhånd også, så jeg ser lyst på sesongen, sier treneren, som også skryter av hvordan de unge jentene klarte seg, og hvor trygg keeper Silje Karin Hatland var.

– De er unge, men de er veldig gode, sier han.

Andre omgang var også nokså jevnspilt, og på tampen av kampen hadde begge lag flere sjanser. Øvrevoll Hosle fikk annullert et mål, mens Amazonspis­sen Isabella Hayes fikk to giga-muligheter alene med keeper, men mål ble det ikke på Levermyr lørdag ettermidda­g.

Godt å vaere i gang

Kamilla Aabel spilte samtlige minutter i forsvaret til Amazon, og var i likhet med treneren godt fornøyd med kampen.

– Øvrevoll Hosle er jo en av favoritten­e i år, så at vi spiller uavgjort mot dem, og spiller såpass jevnt med dem er veldig bra. Jeg syns vi spilte bra fotball i dag, og vi turte ikke minst å spille vårt spill. Vi sliter litt med å score mål, vi mangler liksom noe i siste del av spillet vårt, men det kommer nok. Deilig å vaere i gang med sesongen, og ut ifra det vi presterte i dag, syns jeg det ser veldig lyst ut for resten av sesongen, sier hun.

– Hvor bra kan Amazon gjøre det i år?

– Jeg tror vi kan sikte et sted midt på tabellen. Klarer vi å spille som i dag utover i sesongen også, så tror jeg vi kan hamle opp med hvem som helst, sier hun.

Søndag møter Amazon Byåsen i Trondheim.

 ??  ?? STORE SJANSER: Isabella Hayes kom til flere store sjanser på tampen av kampen, men klarte ikke å omsette sjansene i mål.
STORE SJANSER: Isabella Hayes kom til flere store sjanser på tampen av kampen, men klarte ikke å omsette sjansene i mål.
 ??  ?? SOLIDE BAKOVER: Amazon slet med å skape sjanser på Levermyr, men bakover var de bunnsolide. Her rydder Kamilla Aabel unna.
SOLIDE BAKOVER: Amazon slet med å skape sjanser på Levermyr, men bakover var de bunnsolide. Her rydder Kamilla Aabel unna.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway