Grimstad Adressetidende

Express-trener Roy Ludvigsen har uttalt at laget ønsker å ta Fort Fevik tilbake. Det viste de til gagns i mandagens seriekamp.

- FOTBALL Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

➤ Mandag kveld spilte Express årets første hjemmekamp på OSM stadion. Vindbjart 2 var motstander, og de fikk det virkelig tøft på Fevik. Hjemmelage­t vant kampen hele 7–0. Tre av målene kom i førsteomga­ng, de fire siste i andreomgan­g.

– Vi er veldig fornøyd med resultatet, men det jeg er aller mest fornøyd med er at vi klarer å gjenskape det vi gjorde i 1. omgang også utover i 2. omgang, selv om vi til sammen byttet sju mann i løpet av omgangen, forteller Roy Ludvigsen.

– Det er lett å miste momentet når man bytter så mange, men vi klarte å følge på hele veien. Vi er jevnt og godt besatt i alle ledd, det så vi i denne kampen, legger han til.

Gode overganger

Vindbjart stilte med et ungt mannskap på OSM kunstgress, og prøvde å by på krydderfot­ballen de er så kjent for. Det utnyttet Express til det fulle.

– Vi visste ikke hvilke spillere de ville komme med, men vi visste hva de ville prøve på. Vi klarte å hindre dem, og fikk til gunstige brudd, og hadde gode overganger så det sang etter, sier Express-treneren.

Målene ble scoret av Vegard Ramse (2) Mads Andås, Ole Marius Håbestad, Steinar Berås, Øyvind Willmann Heia. og Tor Andre Dalen.

Ny kamp fredag

Express topper nå 4. divisjonsa­vdelingen sin, etter to spilte kamper.

– Det er alltid gøy å vinne fotballkam­per, men å kikke på tabellen allerede nå er litt tidlig, sier Ludvigsen.

Neste kamp er allerede fredag, når Kvinesdal gjester OSM kunstgress.

– Vi møter et 4-3-3-lag som burde passe oss godt. Klarer vi å holde på entusiasme­n og spillegled­en skal vi bli vanskelige å slå på hjemmebane i år, i denne kampen, og i senere kamper i år, avslutter Ludvigsen.

Jerv 2 spilte også seriekampm­andag kveld. Det unge Jervlaget gjestet Flekkefjor­d, hvor hjemmelage­t vant kampen 6–2.

FAKTA

 ?? ARKIVFOTO ?? JUBEL: Express var bunnsolide, og vant mandagens hjemmekamp hele 7–0.
ARKIVFOTO JUBEL: Express var bunnsolide, og vant mandagens hjemmekamp hele 7–0.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway