Grimstad Adressetidende

Målløse Jerv naermest seier

Kaptein Glenn Andersen og Jerv hadde ikke marginene på sin side mot Mjøndalen.

- ➤ Martin Haugen martin.haugen@gat.no

Kampen endte 0-0, og det var heller ikke en sjanserik kamp tilskuerne fikk se denne kjølige aprilkveld­en. Det var imidlertid en bedre forestilli­ng enn hva Jerv leverte mot Vindbjart i cupen.

En av kampens største sjanser kom etter drøye 20 minutter, da Jerv-kaptein Glenn Andersen kunne klemme til på volley 6–7 meter fra mål. Dessverre for Jerv gikk ballen utenfor stolpen.

– Han får den litt plutselig på seg, men det er veldig mulig å score der, og vi har et par andre gode muligheter, men den vil ikke inn. Vi kan ikke gjøre annet enn å øve på de situasjone­ne og hvordan vi kommer dit, sier trener Arne Sandstø.

I andre omgang fikk Martin Hoel Andersen en god mulighet fra en liknende distanse, men noe skråere vinkel. Forsøket var ikke bra nok til å overliste Mjøndalens-keeper, som avverget til corner.

Traff stolpen

På overtid svingte Andreas Hagen ballen inn fra høyre, og traff faktisk lengste stolpe høyt oppe. Her var det ikke mange centimeter om å gjøre at Jerv sikret årets første trepoenger, men slik ble det ikke.

– Går den inn hadde det vaert litt tur, men av og til trenger man litt tur for å score. Det var jo synd. Det er litt bittert at den ikke gikk inn når det var så naere, sier Sandstø, som blant lyspunkten­e kunne se Sander Haugen gjøre en god kamp på venstrebac­ken.

Sandstø henger ikke med hodet selv om målene seieren uteble.

– Vi bør vinne kampen, vi er farligst og har ballen mest. Dette var et stort steg frem fra Ull/ Kisa-kampen i form av energi og krefter til å holde hele kampen. I andre omgang har de en del kontringer, men ellers styrer vi veldig mye, sier han, og fortsetter:

– Men vi må bli bedre på å slå oftere innlegg, vi er i posisjon og prøver å kombinere oss gjennom, men vi må ha en større variasjon i det så vi får flere innlegg og mer trøkk foran mål. Det er der vi scorer mål, og vi må

oftere inn der. Det er det som mangler i kampen, ellers er det mye bra, mener treneren.

 ??  ?? KJEMPET: Alexander Lind fungerte som et oppspillsp­unkt mot Mjøndalen, og kjempet godt kampen gjennom.
KJEMPET: Alexander Lind fungerte som et oppspillsp­unkt mot Mjøndalen, og kjempet godt kampen gjennom.
 ??  ?? STOR SJANSE: Glenn Andersen fikk en stor sj
STOR SJANSE: Glenn Andersen fikk en stor sj

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway