Grimstad Adressetidende

90 minutters hardt arbeid i comebacket

Alexander Lind fikk sjansen fra start for første gang siden 18. juni 2017, og grep muligheten med begge hender.

-

Mot Vindbjart i cupen på onsdag spilte han 75 minutter da Isac Lidberg måtte ut med skade, og mot Mjøndalen søndag kveld fikk han sjansen fra start ettersom Aram Khalili fortsatt ikke var helt hundre prosent etter sitt avbrekk.

I kjent stil jobbet og slet spissen ustanselig kampen gjennom, fungerte som oppspillsp­unkt, skjermet ballen og kriget mot Mjøndalens midtstoppe­re.

– Det var sinnssykt tungt, men det er veldig gøy å spille fotball igjen. Det er jo det jeg har lyst til, men det er kjipt at vi ikke klarer å ta tre poeng når vi er såpass mye bedre, som jeg synes vi er. Jeg synes vi må benytte den muligheten, sier Lind, som har blitt holdt ute av startellev­eren med skadeprobl­emer siden i fjor sommer. Lind får skryt av Sandstø. – Alex jobber utrettelig, er bevegelig og god i presset, og har en stor del av aeren for at vi lagmessig ser bra ut, men så er han sammen med de andre foran der og må skape mer og score mål, det er det som er viktig.

Mot Mjøndalen synes Lind Jerv var i naerheten av noe, etter å ha trøblet i de to første kampene.

– Vi er kanskje litt for ubesluttso­mme på den siste tredjedele­n. Vi spiller oss frem til sekstenmet­eren, og så må vi enten bli flinkere til å legge inn og flinkere i boksen, eller så må vi bli flinkere til å finne de små stikkerne og komme til de store sjansene vi ikke gjør bortsett fra den til Hagen. Den til Glenn var også veldig stor. Det er bare marginer som gjør at den ikke går i mål, mener han.

– Hvordan er konkurrans­en om spissplass­en med Khalili?

– Det er helt supert, det. Vi har jo Isac i tillegg, som er en god spiss, så det er bare sunt.

Spissen ser tegn til stigning for Jerv.

– Jeg synes denne kampen er et steg i riktig retning. Vi kan ikke vaere fornøyde ettersom vi ikke vinner, men vi må bruke det som en positiv opplevelse, og så må vi begynne å ta tre poeng. Det er det som betyr noe.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway