Grimstad Adressetidende

Express scoret sju etter pause

Det ble nok et målrikt oppgjør på Fevik fredag kveld.

- ➤ Martin Haugen martin.haugen@gat.no

I forrige kamp ble det 7-0 over Vindbjart 2, og heller ikke Kvinesdal kom godt fra det på OSM kunstgress. Det var imidlertid bortelaget som tok ledelsen tidlig i kampen, og kunne ifølge rapportene ha ledet 2-0 etter å ha brent en stor sjanse like før denne scoringen.

Express-guttene kom etter dette gradvis mer inn i kampen og etter 25 minutter utlignet Vegard Ramse, opplyser klubben på sin egen facebooksi­de. Til pause var stillingen altså 1-1, men etter hvilen satte hjemmelage­t inn et gir eller to til.

Ifølge klubbens egen kamprappor­t var Steinar Berås sentral i den gode omgangen, og den tidligere Jerv- og Arendalspi­lleren leverte hele fire målgivende pasninger.

Superreser­ve

En annen tidligere Arendalspi­ller, Jaran Jørgensen, hadde også et svaert godt innhopp. Også Ole Marius Håbestad ville vaere med på moroa.

«Innbytter Jaran Jørgensen stanger inn både 2-1 og 3-1 på corner. 4-1 kommer også etter en corner da midtbanema­skinen Jerome Dennis scorer med rumpa. Så er det tid for show Håbestad, som scorer både mål nr 5 og 6. Det siste, en nydelig lobb over keeper. Og ikke nok med det, Magnus Gundersen varter opp med samme prestasjon på mål nr 7. Kristian Eriksen avslutter det hele med å sette inn Express sin 8. scoring for kvelden», lyder klubbens egen oppsummeri­ng.

Et annet lyspunkt for klubben var at både Øyvind Heia og Wilondja Mayembe var tilbake i spill etter å ha vaert skadet.

Fullfører stoppet kamp

Her ville det under normale omstendigh­eter passe å skrive at Express nå står med full pott og topper tabellen etter tre kamper, men en av disse tre kampene er pussig nok ikke ferdigspil­t. Kampen mot Våg ble som kjent stoppet da lyset gikk på overtid,

Så om Express står med ni, sju eller seks poeng etter tre kamper får vi først svaret på når kampen skal spilles ferdig på Karuss i Kristiansa­nd klokken 19.45 onsdag kveld.

??  ?? TOMÅLSSCOR­ER: Ole Marius Håbestad, her i aksjon mot Vigør, scoret to ganger mot Kvinesdal.