Grimstad Adressetidende

Håper å gjenta suksessen

Det er riktignok en stund til, men nå er datoen og mye av programmet for årets Fevikdag i alle fall spikret. Arrangøren håper å gjenskape suksessen fra i fjor.

- Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

Fjorårets Fevikdag ble en stor suksess, tross at vaeret ikke spilte helt på lag med arrangøren. Det stopper dem ikke fra å gjøre det samme igjen, for Express fotballgru­ppe er klare for å gjenskape festdagen på brygga på Fevik også i år. Datoen er satt til 18. august.

– Foreløpig er det kun kveldsprog­rammet som er hundre prosent fastsatt, men mye av det som skjedde på dagen i fjor kommer til å skje igjen i år. Det vil bli båttur for de gamle på Feviktun, fisking, og så jobber vi med å få til en del andre aktivitete­r på dagtid også, blant annet en fotballkam­p, sier Magne Aslaksen, daglig leder i Express fotball.

Alt som skjer på dagen skal vaere gratis.

Godt besøkt

På kvelden er det klart for skikkelig fest, når Johnny B og Sønner av Froland spiller opp til dans.

– Nytt i år er at vi inviterer inn bedrifter til å holde sommerfest­en sin her mellom klokka fem og klokka sju. Tar de sommerfest­en her, får de gratis inngang til festen etterpå også, sier Arne Øksenberg, som er styreleder i Express fotball.

I fjor var det 700 mennesker innom Fevikdagen, og arrangøren håper på like mye folk i år.

– Folk var veldig fornøyde i fjor, og mange har sagt at dette er en type arrangemen­t de har savnet. Vi håper på over 700 innenfor porten i år igjen, og så hadde det jo vaert gøy å bikket 1.000, sier Aslaksen og Øksenberg.

– Vi har gjort våre erfaringer fra i fjor, så noen endringer vil det bli i år. Blant annet skal vi ha finere og varmere vaer i år, ler duoen.

Dugnad

Billettsal­get til Fevikdagen starter på Fevikmessa 1. mai. Billettene kan man blant annet kjøpe på klubbhuset.

– Vi håper at denne dagen blir like bra og vel så det i år som i fjor. Vi fikk mange gode tilbakemel­dinger, og alle som bor her er veldig positive. Naboene var kjempeforn­øyde, det eneste de var skuffet over var at vi ikke holdt på til lenger enn to, sier Arne Øksenberg.

Det er fotballgru­ppa til Express som arrangerer denne dagen, mens Fevik båtforenin­g, Fevik sanitetsfo­rening og Solstrålen barnehage er med og bidrar.

– Vi fikk et fint overskudd i fjor. Selv om vi ikke gjør dette for å tjene penger, så er det godt å se at det går greit økonomisk. Det er veldig mange som driver med dugnad her, og det hadde ikke gått hvis ikke. Da er det bra at det drypper litt penger på de ulike lagene her, det gjør at vi krummer nakken og går på med friskt mot igjen, avslutter duoen. ➤

 ??  ?? NY FEVIKDAG: Det blir ny Fevikdag, forteller Magne Aslaksen (t.h.) og Arne Øksenberg i Express’ fotballgru­ppe. Dette bildet er fra i fjor, da de solgte billetter til Mette Chistianse­n.
NY FEVIKDAG: Det blir ny Fevikdag, forteller Magne Aslaksen (t.h.) og Arne Øksenberg i Express’ fotballgru­ppe. Dette bildet er fra i fjor, da de solgte billetter til Mette Chistianse­n.
 ??  ?? LIV OG LEVEN: Slik så det ut på brygga på Fevik i august i fjor, da Fevikdagen ble arrangert.
LIV OG LEVEN: Slik så det ut på brygga på Fevik i august i fjor, da Fevikdagen ble arrangert.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway