Grimstad Adressetidende

Ungdom i Grimstad fra 13 år og oppover inviteres til fest i Normisjons­hallen kvelden før 17. mai.

- Eivind Landmark

– Det blir en «konge» fest, sier Helene og Øystein Martin. De er med i arrangemen­tskomiteen. Det pleier å komme flere hundre på dette arrangemen­tet, og det blir et variert program i år også, forteller de.

Allsidig opplegg

Åpning blir i selve hallen kl. 18. Deretter er det aktivitete­r rundt på området, mest ute. Tema for kvelden er «Hawaii» – en god start på sommeren! Blant aktivitete­r tidligere år nevner de bruskassek­latring og bilknusing (den skulle kondemnere­s likevel). Det skal naturligvi­s engasjeres live artister.

Utpå kvelden blir det åpen scene med «norske talenter» – et talentshow som en kan melde seg på. Det er også kafé og kiosk på stedet, der mat og drikke kan kjøpes hele kvelden.

Programmet varer til over midnatt – da er folk gjerne trøtte og det passer å begi seg hjem.

Rusfritt – og lokale sponsorer

– Vi har ikke fokus på forkynnels­e en slik kveld, sier de unge arrangøren­e. Det viktigste er at ungdom i naermiljøe­t kan ha det kjekt i lag, uten alkohol, og at alle må føle seg velkomne. Inngangen er gratis. Det er studentene ved Bibelskole­n som står for dette arrangemen­tet. I hovedkomit­een sitter det ti personer, dessuten er det undergrupp­er med ansvar for PR, økonomi, teknikk osv.

– Vi er veldig takknemlig­e for støtten vi får fra lokale bedrifter til denne kvelden. Artister, scene med lyd og lys, pynting – alt koster, sier de to som Kirkesiden­e har snakket med: Helene Naerheim (20) fra Mosterøy, som går på friluftsli­nja, og Øystein Martin Pettersen (19) fra Ålgård, som går på idrettslin­ja.

Fram mot 16. mai kan en følge med på Facebook eller Instagram, og melde seg på til åpen scene, adr. BIG 16. mai.

– Vi gleder oss til å lage et «konge arrangemen­t» for unge i naerområde­t, avslutter de. ➤

 ??  ?? I KOMITEEN: Helene er økonomisje­f, Øystein Martin er pr-sjef.
I KOMITEEN: Helene er økonomisje­f, Øystein Martin er pr-sjef.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway