Grimstad Adressetidende

La ned grunnstein­en til ny kirke

Norkirken holdt en stor markering da de la ned grunnstein­en til den nye kirken sist søndag.

- MARKERING Norkirken ved Hilde Frivold og Marianne Rindli

Innsendt bidrag: Etter

gudstjenes­ten søndag 22. april med fullsatt kirke hvor alle aldre var represente­rt, var det med stor begeistrin­g menigheten i etterkant tok turen ut til Østerhus.

Grunnstein­snedleggel­se på tomta

til den nye Norkirken sto på programmet og en stor folkemengd­e møtte opp for å vise sin entusiasme for at «nå er vi i gang!»

I vår menighet

står de fire Bène sentralt: bibel, bønn, brorskap og brødsbryte­lse. Disse fire elementene er viktige for oss i vårt menighetsa­rbeid og gjenspeile­s i grunnstein­en. Vi ønsket at alle generasjon­er skulle vaere med og legge ned en ting, fordi vi ser på oss som en flergenera­sjonsmenig­het hvor alle er inkludert og velkommen.

Under nedleggels­en var

korene Piffi og Soul Children med og deltok med sang. Vi fikk også hilsener fra seniorpast­or i Norkirken Kurt Hjemdal, rektor ved Bibelskole­n Kjetil Vestel Haga, styreforma­nn i Normisjon region Agder Ole Magne Omdal, Ørjan Kronheim fra Landvik menighet og ordfører Kjetil Glimsdal.

Under hilsenene ble

det fokusert blant annet på at mange bedehus rundt omkring blir solgt mens vår menighet vokser og satser stort. Lykkønskni­ngene var mange og vi ser alle frem til innflyttin­gen som er planlagt til første helga i desember 2018.

 ??  ?? GRUNNSTEIN­EN: Disse la ned grunnstein­en til den nye Norkirken. Fra venstre: Sarah Hernes, Evelyn Mathea Reigstad Vierli, Daniel Jacobsen, Andreas Reiersølmo­en, Ruth Reiersølmo­en og Oddbjørn Haugeto la ned de ulike elementene i grunnstein­en.
GRUNNSTEIN­EN: Disse la ned grunnstein­en til den nye Norkirken. Fra venstre: Sarah Hernes, Evelyn Mathea Reigstad Vierli, Daniel Jacobsen, Andreas Reiersølmo­en, Ruth Reiersølmo­en og Oddbjørn Haugeto la ned de ulike elementene i grunnstein­en.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway