Grimstad Adressetidende

Satser stort med egen butikk i Grimstad

Etter 17 år på Stoa har Sigve Nodeland kjøpt Power i Grimstad. Nå totalrenov­erer han butikken og gleder seg til å satse stort.

- ➤Ja■icke Yttervik janicke@gat.no

For fire uker siden begynte totalrenov­eringen av Powerlokal­ene ved Oddensente­ret. Store deler av tiden har butikken vaert åpen mens arbeider er blitt gjort, men de siste dagene har den vaert stengt for oppussing. Og det er ikke lite som er blitt gjort.

– Vi har malt alle vegger sorte, det er nytt teppe, taket er malt, det er nye lys i taket, ny innredning, nye inngangsdø­rer, og nye inngangspa­rti, sier Sigve Nodeland.

Fra mandag av er det mulig å gå inn i butikken fra begge sidene, også den inngangen ved Oddensente­ret som tidligere har vaert stengt.

I tillegg er det bygd kundetoale­tt og en supporterl­uke. Hele andre etasje er også pusset opp.

Butikk i mange år

Det har lenge vaert butikk i lokalene, og dte er lenge siden det er blitt gjort noe oppussing i lokalene. Kjøkkencen­teret startet i sin tid opp på 1990-tallet, før Expert kjøpte butikken i 2001.

– Når vi åpner igjen skal vi også selge kjøkkeninn­redninger og varmepumpe­r, vi har også fått oss en varebil som vi kan tilby gratis frakt til alle i fylket, sier Sigve Nodeland.

Nodeland skal drive butikken i Grimstad, etter 17 år i samme kjede på Stoa. Med seg har han Trond Atle Skarning, som han har jobbet sammen med de siste 13 årene. Han skal vaere butikksjef. De gleder seg til å jobbe i Grimstad.

Nodeland har kjøpt butikken av kjeden.

– Det har aldri skjedd før at noen har gjort. Jeg hadde lyst til å eie og drive selv, og jeg tror denne butikken har et stort potensiale, vi tenker en butikk for hele fylket. Kundegrunn­laget i dag er stort nok å drive butikk på, og med det vi gjør i lokalene nå så har vi tro på en økning av kunder, sier Nodeland.

– Vi håper jo at flere tar turen hit, og utvalget blir bedre enn noensinne, sier Skarning. Og lokalet er de godt fornøyd med.

– Vi tror det er de små butikkene som vil overleve netthandel­en, de små butikkene gir en bedre handleoppl­evelse. Folk treffer fortere på ansatte og får raskere hjelp, tror Nodeland.

Nå gleder de seg til mandag, og som seg hør og bør på en nyåpning åpner de dørene klokken syv på morgenen.

– Da kan det vaere noen overnatter i sovepose utenfor dørene her, smiler de to, og lokker med grillmat utover dagen.

 ??  ??
 ??  ?? SATSER: Sigve Nodeland (t.h.) har kjøpt butikken, mens Trond Atle Skarning skal vaere butikksjef. Mandag åpner de dørene.
SATSER: Sigve Nodeland (t.h.) har kjøpt butikken, mens Trond Atle Skarning skal vaere butikksjef. Mandag åpner de dørene.
 ??  ?? KAOS: Det skal vaere litt kaos før åpning, og det er det i lokalene nå. Men mandag skal alt vaere på stell.
KAOS: Det skal vaere litt kaos før åpning, og det er det i lokalene nå. Men mandag skal alt vaere på stell.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway