Grimstad Adressetidende

Forberedt på Åsane-angrepet

Søndag møter Jerv et lag med en velfungere­nde trio på topp, men trener Arne Sandstø forsikrer at de gule vet hva som kommer.

- Martin.haugen@gat.no

Onsdag kveld røk Jerv mot Egersund i cupen etter straffesco­ring på overtid.

Det var en nedtur etter lovende takter i forrige seriekamp mot Mjøndalen, og ikke mye fungerte for de gule og blå, erkjenner trener Arne Sandstø, som nå retter blikket mot søndagens hjemmekamp.

– Hvordan retter dere på det mot Åsane?

– Vi må vaere på nivå som mot Mjøndalen sist. Vi må male på med å ha riktige folk i boks, slå gode innlegg, og så må vi øve på å skyte mål på trening. Det er det det handler om, sier treneren.

Tre på topp

Åsane spiller nå med tidligere Jerv-spiller Dennis Antwi (tre mål på fem kamper) på topp. Her har han selskap av talentet Håkon Lorentzen og veteranen Erik Huseklepp. Mons Ivar Mjelde har også lagt om til 3-4-3, noe som har gitt gode resultater så langt. – Det er en spennende oppstillin­g. Åsane er betrakteli­g bedre i år enn i fjor. De har to som stikker og Huseklepp i mellommet og kan variere. Går vi hurtig i angrep kan vi utnytte rom når de går frem. Mot etablert er det andre rom vi må vaere obs på, og det er vi godt forberedt på, sier Sandstø.

Lang busstur

– Er det en fordel for dere at Åsane måtte spille 120 minutter mot Ågotnes på onsdag, mens dere spilte 90?

– Vi hadde fire timer i buss etter kampen mens de hadde fem minutter, så det går nok opp i opp, sier treneren, som sier følgende om Jervs skadesitua­sjon:

– Isac (Lidberg) sliter med en ankel. Tor André (Skimmeland Aasheim) har vaert syk og er på gang, så får vi se på trening lørdag. Alex (Lind) har hatt litt problemer igjen. (Jan) Jenssen har vaert syk etter å prøvd seg i en B-kamp. Han var tilbake på trening torsdag. ➤

 ??  ?? OPPGRADERT: Arne Sandstø mener Åsane er et bedre lag nå enn da de oransje spilte 1-1 mot Jerv på Levermyr i fjor. Søndag møtes lagene igjen.
OPPGRADERT: Arne Sandstø mener Åsane er et bedre lag nå enn da de oransje spilte 1-1 mot Jerv på Levermyr i fjor. Søndag møtes lagene igjen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway