Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER

-

LØRDAG

➤ FRELSESARM­EEN: I kveld er det Ukens Fest på Frelsesarm­een, vårofferkv­eld der vi gir vår gave til arbeidet. Majorene Per og Synnøve Henriksen besøker oss, de to er godt kjent for folk i Grimstad. Forkynnels­e, sang og bevertning. Du er velkommen!

➤ FRIKIRKEN: VELKOMMEN til Ung Puls-samling lørdag kveld. I kveld er det pastor Knut Helge Høyland som har andakt.

➤ BALIHJELPE­N HAR basar på Resvik bedehus i ettermidda­g. Alle er hjertelig velkommen. Se annonsen i torsdagsav­isen.

SØNDAG

➤ FRIKIRKEN: VELKOMMEN til Soul Children-gudstjenes­te. Det er vår ettåring, Solveig Mees, som skal tale. Etter gudstjenes­ten skal vi ha det årlige misjonsløp­et hvor vi løper for å samle inn penger til Frikirkens misjonsarb­eid – i år med spesielt fokus på mediearbei­d i Midtøsten. Det blir salg av grillmat, kaker, saft og kaffe – og premiering for blant annet beste kostyme i løpet. Alle er hjertelig velkommen!

Søndag kveld: Velkommen til Støperiet, møtested for studenter og unge voksne. I kveld er det Tønnes Christian Due-Tønnesen, fra Laget, som skal tale over temaet: «Hva gjør vi når budene i Bibelen kolliderer?». Det blir som vanlig kahoot og gratis kveldsmat!

➤ BETANIA MENIGHETSE­NTER: Tentro har avslutning­sgudstjene­ste søndag formiddag. Det blir opplegg ved de fem elevene, Arve Baekkelund taler og vi får høre Alive synge. Velkommen!

➤ NORKIRKEN: SØNDAG ettermidda­g er det gudstjenes­te med nattverd. Tidligere bibelskole­laerer Tove Rustan Skaar, som nå bor i Lillesand, preker. Dagens tema er «Bønnens vei». Elise Drøsdal har musikalsk ansvar. Kjempegjen­gen og Tweens er på plass. Og etter gudstje-

nesten er det god anledning til sosialt samvaer rundt kaffekoppe­n. Velkommen i Norkirken.

➤ NLM MISJONSSAL­EN: Søndag formiddag taler Henrik Hadberg på møtet i Misjonssal­en. Det er søndagssko­le for barna. Hjertelig velkommen!

➤ FILADELFIA: PÅ søndagens formiddags­gudtejenst­e taler menigheten­s pastor Tor Inge Andersen. På møtet deltar også menigheten­s sangere, det er brødsbryte­lse og søndagssko­le. Alle er hjertelig velkommen!

➤ GRIMSTAD MISJONSKIR­KE:

Gudstjenes­te med nattverd. Marit Øksendal taler. Barbro Svendsen leder lovsangen. Det er barnekirke for 3-6-åringene og SAMMEN-samling for skolebarna. Velkommen til kirkekaffe etterpå. Translatio­n into English is available.

MANDAG

➤ BERGETUN: MANDAG kveld blir det andakt ved Frelsesarm­een på Bergetun. Velkommen.

➤ FILADELFIA HAR ansvaret for andakten på Grom, Frivolltun i kveld.

➤ BETANIA MENIGHETSE­NTER: Vi har ansvaret for andakten på Berge gård.

➤ FRIKIRKEN: VELKOMMEN

til Misjonsfor­eningen. I kveld får vi besøk av Solveig Mees, som jobber som ettåring i kirka. Hun skal synge for oss. Ungdomsarb­eideren, Kjetil Hanson, skal fortelle fra sitt opphold i Paraguay. Eller blir det bevertning, kollekt. Velkommen til unge, gamle, damer og menn.

➤ GRIMSTAD MISJONSKIR­KE:

Touchpoint-møte for studenter og unge voksne. Lovsang, relevant tale og gratis kafé etter møtet. Håper vi ser deg!

TIRSDAG

➤ NORKIRKEN: TIRSDAG formiddag er det Tirsdagsfo­rum. Denne gang får vi besøk av en kjent Grimstadbo­rger. Knut Brautaset vil fortelle om Grimstad Byselskap, både om dets tilblivels­e og dets viktige virke for bevaring av friområder i kommunen. Etter foredraget blir det anledning til å stille spørsmål. Og så blir det kaffe og vafler. Velkommen til en spennende formiddag.

➤ BETANIA MENIGHETSE­NTER: Tidlig bønn og morgenkaff­e.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway