Grimstad Adressetidende

Kundestrøm

Både penger og kredittkor­t fikk bein å gå på da Expert ble til Power på Odden mandag. Noen sov til og med i bilen for å sikre seg de beste tilbudene.

- Kjetil Karlsen kjetil@gat.no ➤

Kundene strømmet til da Expert ble Power.

– Det var mange gode tilbud her i dag. Hvis de klarer å holde dette prisnivået fremover også, har de nok skaffet seg mange nye kunder. Selv tror jeg nok det er mer tvilsomt og at det bare var i dag vi så slike gode tilbud.

Dette sier Henrik Ask Hansen til Adressa. Vi treffer ham mandag morgen utenfor det som tidligere var Expert-butikken på Odden, men som fra og med mandag har blitt til Power. Det må selvfølgel­ig markeres, og det var det mellom 60–100 kunder som hadde gjort og stilt seg opp utenfor butikken for å sikre seg de gode tilbudene butikken fristet med. Køen strakte seg fra inngangsdø­ren på fremsiden til rundt hushjørnet og til parkerings­plassen på baksiden av bygget. Og blant dem var altså UiA-studenten Hansen.

Satt ned 5.000

– Jeg skulle egentlig sikre meg en 58 tommers TV som jeg har siklet på i lengre tid. Vanlig vis koster den 11.990, men i dag var den satt ned 5.000 til 6.990. Da fant jeg ut at det var på tide å gå til innkjøp, sier han.

– Blir det mest TV-titting nå fremover da, eller kommer du til å studere litt også?

– Nå må jeg først få unna eksamen, så kommer jeg nok til å bruke litt tid på den nye TV-en, sier Henrik Ask Hansen.

Han var for øvrig ikke klar over at han kom til å få med seg en sykkel på kjøpet.

– Jeg kom hit kvart på seks i morges, og var da nummer fem i køen. Jeg hadde hørt om at de har delt ut slike sykler når de har åpnet disse butikkene andre steder, men var ikke klar over at de skulle gjøre det her også. Selv har jeg ikke bruk for en slik sykkel, og kommer til å forhøre hvem om hvem i vennegjeng­en som kunne ha bruk for en slik sykkel, sier han.

Overnattet ute i bilen

Noen andre som derimot var veldig interesser­t i å få seg sykler, var to menn som hadde gjort en ekstra innsats. De hadde kommet klokka to natt til mandag og overnattet på parkerings­plassen utenfor butikken i bilen med madrasser og soveposer. Dermed ble de blant de første i køen og sikret seg mange varer til 5.000 kroner og to sykler. De skal de bruke til medlemmene til organisasj­onen som den ene av dem driver.

En annen dame hadde også kommet kvart over fem for å sikre seg en TV, og fikk både TV og en splitter ny sykkel da hun gikk ut av butikken.

Butikkeier Sigve Nodeland og butikksjef Trond Atle Skarning var begge strålende fornøyde da de fikk se alle kundene som strømmet til butikken og som sto i kø på utsiden.

– Jeg er i lykkerus, sa Nodeland.

– Vi er kjempeforn­øyde. Dette er helt fantastisk, sa Skarning.

 ??  ??
 ??  ?? LANG KØ: Til tross for åpning klokka sju, var det mange som hadde stilt seg opp utenfor Power-butikken. De aller ivrigste hadde sovet utenfor butikken i bilen sin og sikret seg nye sykler.
LANG KØ: Til tross for åpning klokka sju, var det mange som hadde stilt seg opp utenfor Power-butikken. De aller ivrigste hadde sovet utenfor butikken i bilen sin og sikret seg nye sykler.
 ??  ?? NY SYKKEL: UiA-studenten Henrik Ask Hansen skulle egentlig sikre seg en ny 58 tommers TV, men endte opp med både TV og sykkel. Dermed får en av vennene hans seg en gave i naer fremtid.
NY SYKKEL: UiA-studenten Henrik Ask Hansen skulle egentlig sikre seg en ny 58 tommers TV, men endte opp med både TV og sykkel. Dermed får en av vennene hans seg en gave i naer fremtid.
 ??  ?? VARME: Det var mange som ville sikre seg det de mente var gode kjøp mandag, og køen var lang foran kassen, og kortene gi
VARME: Det var mange som ville sikre seg det de mente var gode kjøp mandag, og køen var lang foran kassen, og kortene gi

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway