Grimstad Adressetidende

Storspilte mot Bossekop

Amazon har fått en knallstart på sesongen. Veteran Kelsey Hood skryter av de unge spillerne, og over måten de har taklet nivået på.

- Anna Torp Kvasjord anna@gat.now

– De unge har blitt veldig komfortabl­e med nivået i 1. divisjon nå. I fjor var det jo helt nytt for mange dem å spille på dette nivået, men nå er de trygge på det de gjør. Jeg syns de unge spilte veldig bra i kampen mot Bossekopp, det er utrolig moro å se, sier Kelsey Hood, som var den mest erfarne Amazon-spilleren som sikret 4-1-seier over Bossekop i Alta i helgen.

Marielle A. Tøsse sørget for 1–0 etter at et kvarter av kampen var spilt. Rett før pause doblet hun ledelsen og spillerne gikk til pause på stillingen 2–0.

Fortjent seier

Etter at en time var spilt ledet Amazon Grimstad 3-0, etter at Isabella Hayes hadde vaert frempå. Bossekop reduserte et kvarter før slutt, men i sluttminut­tet satte unge Hedda Kristensen Hansen, som spilte J16fotball for Giv Akt så sent som i fjor, inn siste spikeren i kista, og Amazon vant kampen 4–1.

– Jevnt over var vi bedre enn Bossekop, men det var en periode i 2. omgang som var litt skremmende. Da hadde de flere store sjanser, men Silje (Hatland) sto heldigvis godt i mål, sier Hood.

Med seieren klatret Amazon Grimstad opp til en sterk 3. plass på tabellen. Bare Byåsen og Øvrevoll Hosle har gjort det bedre så langt i sesongen.

– Vi har mer poeng nå enn etter hele vårsesonge­n i fjor, så det er veldig gøy. Det er tidlig i sesongen enda, men det ser veldig bra ut, og det er utrolig gøy å se at de unge bare blir bedre og bedre kamp for kamp, sier Kelsey Hood, som også i denne kampen startet sentralt på midten.

– Det er utrolig gøy å spille på midtbanen når man er i form, men det er jeg ikke. Så det var nok greit at jeg spilte andreomgan­gen i midtforsva­ret, ler hun.

Som et lag

Allerede til søndag er det ny kamp for Amazon. Da venter Uraedd hjemme på Levermyr.

– Vi møter et veldig godt lag med en god miks av unge spillere, og erfarne spillere. Vi må saerlig vaere obs på spillere som Melissa Wiik, sier Hood.

– Ellers må vi bare fortsette å spille slik vi har gjort til nå i år. Vi spiller veldig bra fotball i år syns jeg, vi kriger for hverandre og spiller som et lag. Det skal vi fortsette med, legger hun til.

 ??  ??
 ?? ARKIVFOTO ?? JUBEL: For andre helg på rad kunne Amazon-jentene juble for seier.
ARKIVFOTO JUBEL: For andre helg på rad kunne Amazon-jentene juble for seier.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway