Grimstad Adressetidende

Jerv-seier glapp

Det så lenge ut til at Jerv skulle få sin første seier og tre poeng hjemme mot Åsane søndag. Men så utlignet Michael Ogungbaro.

- ➤Ja■icke Yttervik janicke@gat.no

– Dette var en bra kamp, og det er synd at vi ikke vinner, sier målscorer for Jerv, Luke Ferreira, etter kampen, som kun endte uavgjort og med ett poeng til hvert av lagene.

– Vi spiller bra som lag, det har vi gjort de siste kampene. Vi skaper sjanser, så nå må vi vaere tålmodige. Alle vil vinne, så vi må se det store bildet, sier han.

For jervtrener Arne Sandstø var denne kampen et steg ned sammenlign­et med hva laget hans har levert den siste tiden.

– Åsane er flink til å få oss ut av rytmen. Vi får ikke flyt i det vi ønsker å gjøre, sier Sandstø om kampen som ble preget av mye dødball og duellspill.

– Vi får ikke kjørt den type angrep vi ønsker, sier Sandstø. At det ble scoring imot, mente han var helt forventet.

– De får så mange dødballer etter hvert, og da får man et mål imot uansett. I dag var vi et steg ned spillemess­ig, det ødelegger når vi er så upresise. Innleg- gene går rett til keeper, og da er det vanskelig å score. Vi er vanskelige å slå, men vi scorer for få mål, sier han.

Ogungbaro selv synes det var fint å komme tilbake på Levermyr.

– Det er gøy å vaere her, og treffe vennene mine igjen. De er gode venner, sier han. At han ødela Jervs seier, har han et avslappet forhold til.

– Dette er fotball, og jeg er glad for å score for laget mitt, sier Ogungbaro. Han trives godt i Bergen, men savner Grimstad og Jerv, forteller han.

– Jeg har fortsatt kontakt med mange i Jerv, vi er på Facebook og snap, sier han.

 ??  ?? HJERTELIG GJENSYN: Michael Ogungbaro, Dennis Antwi og Anthony.
HJERTELIG GJENSYN: Michael Ogungbaro, Dennis Antwi og Anthony.
 ??  ?? DUELL: Martin Hoel Andersen i duell med en Åsane-spiller.
DUELL: Martin Hoel Andersen i duell med en Åsane-spiller.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway