Grimstad Adressetidende

17. mai-fest på landvik bygdehus

- Olav Inge Sandnes Landvik Historiela­g Sverre Aalvik Landvik Mållag

arrangerer Landvik Mållag og Landvik Historiela­g også i år 17. mai fest på Landvik Bygdehus med et rikholdig program.

Det blir lotteri, allsang og buffé hvor alle gjerne kan ta med en matbit til et felles bord, og der vil bli rikelig tid til sosialt samvær gjennom en rommelig matpause.

Kveldens pianist, underholde­r og kåsør både før og etter matpausen er Nina Irsinger.

Nina er født og oppvokst i Lancaster County i Pennsylvan­ia, USA. Hun har utdanning i kirkemusik­k fra USA og Tyskland. Hennes hovedyrke er organist, og hun jobber i Arendal, hvor hun spiller i Stokken, Flosta og Austre Moland kirker.

Hun er lidenskape­lig hobbysykli­st med mange mil bak seg. De siste tjue år har hun ofte tatt ut på sykkeltur om sommeren. Kamera er alltid med for å fange opp inntrykk overalt hvor hun er. Som regel sykler Nina alene. Kanskje nettopp derfor er det blitt så givende å kunne dele sine erfaringer med andre gjennom reiseskild­ringsprogr­ammene.

Nina vil ta oss med «på sykkelsete­t» langs hele Norge, under tittelen «Norge er et vakkert land». Turen vil gå sørover langs kysten. Inkludert Vesterålen og Lofoten, Bodø, Trondheim, ’de tre byene’ på Nordvestla­ndet–Kristiansu­nd, Molde og Ålesund. Fjordlands­kap på Vestlandet., helt til Bergen, så innover fjellene og nedover Setesdal, forbi Evje og ned til Lindesnes.

Foredraget består av bilder tatt langs den fantastisk­e ruta og fortelling­er om hendelser underveis. Nina spiller norsk pianomusik­k som skaper stemning rundt bildene. Et spennende program som appellerer til både øyne og ører.

Mange viktige norske komponiste­r vil være represente­rt: Edvard Grieg, Johan Svendsen, Agathe Backer Grøndahl, Egil Storbekken, og lokale komponiste­r Konrad Øhrn (Kristiansa­nd) og ikke minst Eilert Hægeland (Evje).

På en dag som denne kan festkvelde­n bli en trivelig avslutning. Invitasjon­en går til

fjern og nær, alle er velkommen. Vel møtt! Se annonse i avisen tirsdag 15. mai.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway