Grimstad Adressetidende

500 elever løp Tinestafet­t på Levermyr

Cirka 65 lag fra de ulike skolene i Grimstad møttes tirsdag til dyst i årets Tinestafet­t.

- b Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

8x200 meter sto på programmet, og elevene fra 6. til 9. trinn ga virkelig alt i solskinnet på Levermyr.

De som ikke løp satt på tribunene, og heiet på sine medelever med plakater og heiarop.

Høydepunkt

Et av lagene som var i aksjon kom fra 7. trinn på Fjære skole. De klinket til med seier i sitt heat.

– Det her var veldig gøy, strålte de åtte løperne på Fjære skole sitt lag.

– Det var veldig nervepirre­nde, jeg følte jo hele tiden at det kom noen bak meg, men heldigvis så kom jeg først til mål, strålte ankerkvinn­en Thea Thaulow Hamre.

Hun ble nærmest overfalt av klassekame­ratene da hun kom i mål. Her ble det både high fives og klemmer å få.

– Vi var jo med i fjor også, og er veldig glade for at vi får være med på dette her. Det er et høydepunkt egentlig, sier elevene. – Hvorfor er dette så gøy? – Det er gøy å kunne vinne noe, og så har vi det jo gøy sammen, og får være skikkelige lagkamerat­er. I tillegg skader det jo ikke at vi slipper vanlig skole, og får gjøre noe helt annerledes, ler de.

Alle med

Det deltok 65 lag i årets Tinestafet­t på Levermyr, det vil si at over 500 løpere var i aksjon. Alle byens ungdomssko­ler var represente­rt.

Sørild sto som arrangør av det hele, og ledet arrangemen­tet med stødig hånd.

Raskest på både 6. 7. og 8. trinn var Fevik skole. De vant også åpen klasse på ungdomstri­nnet. Frivoll skole vant åpen klasse på barnetrinn­et. Drottningb­org ungdomssko­le var den eneste skolen som stilte lag på 9. trinn, og vant selvsagt.

Over 110.000 elever har vært med på årets Tinestafet­t landet rundt i år. Alle fikk de T-skjorter og litt drikke fra hovedspons­oren Tine.

 ??  ?? VANT SITT HEAT: Denne gjengen fra Fjære skole vant sitt heat og var veldig fornøyde med det. F.v. Emanuel Holmquist, Thea Thaulow Hamre, Rohina Naseri, Mari Erlandsen, Mads Emil Lyse, Stian Larsen, Jonas Echkantena, og Tara Santana-Gundersen.
VANT SITT HEAT: Denne gjengen fra Fjære skole vant sitt heat og var veldig fornøyde med det. F.v. Emanuel Holmquist, Thea Thaulow Hamre, Rohina Naseri, Mari Erlandsen, Mads Emil Lyse, Stian Larsen, Jonas Echkantena, og Tara Santana-Gundersen.
 ??  ?? SISTE PEPTALK: Noen av elevene får siste lykkønskni­nger fra lærere og medelever. Arrangøren gjør seg klar til nok en start.
SISTE PEPTALK: Noen av elevene får siste lykkønskni­nger fra lærere og medelever. Arrangøren gjør seg klar til nok en start.
 ??  ?? VEKSLING: Elevene ga alt helt til pinnen var gitt videre til nestemann. Her ser vi en klasse fra Frivoll i det de veksler.
VEKSLING: Elevene ga alt helt til pinnen var gitt videre til nestemann. Her ser vi en klasse fra Frivoll i det de veksler.
 ??  ?? HEIING: Mens elevene løp, sto klassekame­ratene og heiet lagene fram. Både sitt eget lag, og de andre lagene.
HEIING: Mens elevene løp, sto klassekame­ratene og heiet lagene fram. Både sitt eget lag, og de andre lagene.
 ??  ?? FULL FART: Lagene ga alt de hadde ut fra starrt. Her ser vi elever fra 7. trinn på F.v. Jappa skole, Eide skole, Frivoll, Landvik, Holviga og Fevik ut fra start.
FULL FART: Lagene ga alt de hadde ut fra starrt. Her ser vi elever fra 7. trinn på F.v. Jappa skole, Eide skole, Frivoll, Landvik, Holviga og Fevik ut fra start.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway