Grimstad Adressetidende

Krasjet i norgescupe­n

Norgescup-sesongen er i gang, og for Team Vold Gunvaldsen ble det en brukbar start, selv om en av brødrene krasjet.

- TEAM VOLD GUNVALDSEN

Årets to første norgescup-runder ble arrangert i Skiptvet i Vestfold sit helg. Det var en helg med supre forhold og mye bra kjøring. Grimstad Trialklubb var represente­rt med tre brødre.

På lørdag begynte guttene i Team Vold Gunvaldsen bra. De hadde god flyt, men var litt ufokuserte noen plasser.

Første runden var ikke helt super, men de jobbet for å forbedre seg på andre runden og det klarte de.

Jarand-Matias Vold Gunvald- sen ble best av brødrene, og ble nummer seks.

Nils-Johan Vold Gunvaldsen ble nummer sju og Jacob- Olaus Vold Gunvaldsen ble nummer åtte. Alt i alt en grei start i den første runden av årets norgescup.

Krasjet

Søndagen startet ikke så bra for Team Vold- Gunvaldsen-brødrene. De startet i en lang kø som forfulgte de hele førsterund­en. Det ble mye stillesitt­ing og det ble dermed vanskelig å få opp spenningsn­ivået.

Nils-Johan hadde et stort krasj som ga en vond nakke, og bløte klær resten av løpet.

Andrerunde­n ble noe bedre for Nils-Johan og Jacob- Olaus, mens Jarand-Matias forbedret seg med hele 22 prikker, noe som er en stor forskjell.

Etter en svak førsterund­e ble det til slutt en 7. plass på Jarand-Matias. Jacob- Olaus havnet på samme plass som lørdagen, på en åtte, og Nils-Johan ble nummer ni, til tross for det store krasjet.

Spania

På selveste 17. mai reiser Jarand-Matias til første VM-runde i Spania. Lørdag er det kvalik til løpet, som blir sendt på TrialGP FIM Trial World Championsh­ip. Link finner man på Facebook.

Søndag er selve løpet, da er VM-sirkuset i gang.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? MIDT PÅ TREET: Det ble en helt grei start på årets norgescups­esong for brødrene Vold Gunvaldsen. F.v. Nils Johan, Jarand-Matias, og Jacob-Olaus.
FOTO: PRIVAT MIDT PÅ TREET: Det ble en helt grei start på årets norgescups­esong for brødrene Vold Gunvaldsen. F.v. Nils Johan, Jarand-Matias, og Jacob-Olaus.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway