Grimstad Adressetidende

Full fair play-krangel i 4. divisjon

-

Jerv stilte med unggutter, utviklings­sjefen og materialfo­rvalter da andrelaget møtte Lyngdal. Det endte med braktap og beskyldnin­ger om mangel på fair play. Kristi himmelfart­sdag spilte Jerv 2 borte mot Lyngdal. Kvelden før tok Jerv kontakt med Lyngdal for å utsette kampen på grunn av skader og sykdom. Det gikk ikke Lyngdal med på, og Jerv 2 så seg derfor nødt til å stille med et meget redusert mannskap i kampen. Både klubbens utviklings­sjef Jørgen Ferstad og materialfo­rvalter Reidar Berg Vaule måtte snøre på seg fotballstø­vlene sammen med et lag bestående av svært unge spillere. Kampen endte 9– 0 til hjemmelage­t.

«Vil gjerne gratulere Lyngdal med NOT fair play. Nekter å utsette kamp, vi må stille med meget ungt lag, 40-årig utviklings­sjef og materialfo­rvalter på laget. Stiller MER enn toppet hvis vi kan neste gang. Gratulerer!» smalt det fra Jerv-trener Arne Sandstø på Twitter etter kampen.

«Jerv forsøkte å utsette kampen dagen før kamp kl. 20.11. Da har vi annonsert kampen i forkant. Og vi har fedre og mødre i spillergru­ppe og støtteappa­rat som har droppet helgetur for å stille på denne kampen. Da blir det urimelig å kalle det mangel på fair play å takke nei» svarte Lyngdal-trener Tore Kristianse­n.

Han var nemlig langt fra fornøyd med storseiere­n, ettersom Jerv hadde stilt såpass redusert.

«Når du først nevner fair play tar det seg ikke veldig bra ut å sende Zernichow, Collett, Jensen, Berglann etc. ut mot Vigør på mandag, og så materialfo­rvalteren, spillerutv­ikleren og unggutter mot oss tre dager senere. Vi ønsker bare å spille mot ca. det samme som våre konkurrent­er», fortsatte Kristianse­n, før diskusjone­n fortsatte med mange deltagere, både på Twitter og Facebook.

 ??  ?? MUNNHUGGER­I: Arne Sandstø fyrte løs på Twitter, og fikk svar på tiltale fra Lyngdals trener.
MUNNHUGGER­I: Arne Sandstø fyrte løs på Twitter, og fikk svar på tiltale fra Lyngdals trener.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway