Grimstad Adressetidende

– Vil heller ha ferie enn å lese til eksamen

NØT DEILIG SMAK AV SOMMER

- B Kjetil Karlsen kjetil@gat.no

– Det er dritkjedel­ig å skulle lese til eksamen når det er så deilig vær som det er nå.

– Enig. Det er kjedelig. Vi ville heller hatt sommerferi­e nå.

Dette sier Annette Stordrange og Kristine Larsen til Adressa. Vi treffer dem ute i den flotte forsommerk­velden på Groos tirsdag kveld. Da er sola omsider på vei ned i havet etter å ha lyst og varmet gjennom mange timer tidligere på dagen.

Men de to studentene har ingen planer om å gå hjem ennå. De vil nyte de siste solstrålen­e og selskapet med de to andre rundt bordet, Thomas Foss og Vilde Syvertsen. Bortsett fra Foss er de tre jentene studenter på UiA, og de skal egentlig lese til eksamen i barnehagel­ærerutdann­ingen, men akkurat i kveld vil de ha litt fri.

– Jeg har sittet inne og lest i fire timer i dag, sier Annette Stordrange fra Flekkefjor­d.

– Mens jeg har bare nytt dagen og ruslet en tur og slappet av, innrømmer Kristine Larsen til latter fra de andre.

Mengder av russ og studenter

Litt lenger nede på gresset på Groos ligger enda en stor gjeng med studenter. De har også nytt dagen ute i det fine været, i hvert fall flere av dem, selv om de også er midt i eksamenspe­rioden.

– Det har vært helt fullt her i dag. For en time siden var det sikkert mellom 70 og 100 russ og studenter her som spilte volleyball og koste seg, sier en av dem, Birger Heimdal.

– Lå i bar overkropp og svettet

Litt lenger ut mot havet treffer vi på fire russ som også slap- per av. Det er Vilde Fosseli Andersen, Lars Fløystad Johnsen, Aleksander Nyheim og Nicolay Neset.

– Dette har vært en fantastisk dag. en smeigedag. Da jeg kom hjem fra jobb måtte jeg legge meg ut i hagen. Der lå jeg i bar overkropp og drakk Pepsi og svettet. Så varmt var det, sier Fløystad Johnsen.

Blir flott 17. mai også

Ifølge yr.no ser det riktig bra ut for 17. mai også. Etter regn Kristi himmelfart­sdag, melder de at det skal bli 15 grader og sol bak en liten sky på nasjonalda­gen.

 ??  ??
 ??  ?? NYDELIG: Thomas Foss (t.v.), Annette Stordrange, Vilde Syvertsen og Kristine Larsen nyter den flotte forsommerk­velden på Groos.
NYDELIG: Thomas Foss (t.v.), Annette Stordrange, Vilde Syvertsen og Kristine Larsen nyter den flotte forsommerk­velden på Groos.
 ??  ?? TRAVELT PÅ FJORDEN: Disse to båtene har startet årets sesong.
TRAVELT PÅ FJORDEN: Disse to båtene har startet årets sesong.
 ??  ?? SLAPPER AV: Denne studentgje­ngen fra UiA lar eksamen og bøker få litt hvile i kveld.
SLAPPER AV: Denne studentgje­ngen fra UiA lar eksamen og bøker få litt hvile i kveld.
 ??  ?? HELT TOPP: Vilde Fosseli Andersen (t.v.), Lars Fløystad Johnsen, Aleksander Nyheim og Nicolay Neset nyter også kvelden på Groos.
HELT TOPP: Vilde Fosseli Andersen (t.v.), Lars Fløystad Johnsen, Aleksander Nyheim og Nicolay Neset nyter også kvelden på Groos.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway