Grimstad Adressetidende

Rekordopps­lutning

Ikke bare bilene fikk mye oppmerksom­het da Grimstad Motorveter­aner hadde sitt vårslepp lørdag. Hunden Shila ville også hilse på publikum.

- ➤ Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

– Det er ikke første gang denne hunden er på bilutstill­ing for å si det slik, hun liker oppmerksom­het, forteller bileier og hundeeier Stein Reinholt Jensen. Han var på plass på årets Vårslepp for å vise bilen sin, en Chevrolet fra 1927.

I alt var det 92 biler på plass på Vårsleppet, som er selve startskudd­et på sesongen for Grimstad Motorveter­aner.

– Det er rekord med 92 biler, så det var jo veldig moro. Her var det biler fra Tvedestran­d i øst til Kristiansa­nd i vest, sier Svein Erik Olsen, som sitter i styret i Grimstad Motorveter­aner.

UiA-bilen på plass

Det var skikkelig god stemning i byen lørdag, og for mange opplevdes det nok som å komme litt tilbake i tid når man trasket i gatene. Det var ikke bare mye folk ute, men de gamle bilene overalt gjorde sitt til at folk kom i godstemnin­g.

– Det har vaert en veldig vellykket dag, men det er klart at vaeret har en stor betydning for oss. Det var mye folk i byen, og så syns jo vi det var ekstra hyggelig at den nye bilen som de jobber med på UiA var på plass. Det var første gang de viste den offentlig, så at de gjorde det her satte vi veldig pris på, sier Svein Erik Olsen.

Hyggelig for alle

Han inviterte bileierne på grillings etter at Vårsleppet var ferdig i byen, og kan oppsummere at det har vaert en svaert vellykket dag.

– Nå er sesongen i gang for oss. Alle har brukt vinteren på å pusse bilene sine i vinter, og nå skal vi bruke de fremover. Det har vaert veldig hyggelig i byen i dag, og jeg tror folk setter pris på at vi gjør dette her. Vi har i alle fall fått mye fin respons, avslutter han.

PS. Adressa kommer med en fyldig reportasje om årets Vårslepp på Bil- og trafikksid­ene førstkomme­nde lørdag.

 ??  ?? PÅ UTSTILLING: Hunden Shila elsker oppmerksom­heten den får når den sittet og kikker ut av en Chevrolet fra 1927. Hunden er ofte med på bilutstill­inger.
PÅ UTSTILLING: Hunden Shila elsker oppmerksom­heten den får når den sittet og kikker ut av en Chevrolet fra 1927. Hunden er ofte med på bilutstill­inger.
 ??  ?? HYGGELIG: Det var mye folk på torvet, og her hadde de mange flotte biler å kikke på.
HYGGELIG: Det var mye folk på torvet, og her hadde de mange flotte biler å kikke på.
 ??  ?? KUL: Denne Volkswagen-bussen var et hyggelig syn utenfor hotellet.
KUL: Denne Volkswagen-bussen var et hyggelig syn utenfor hotellet.
 ??  ?? UIA-BIL: Studentene viste fram racerbilen sin.
UIA-BIL: Studentene viste fram racerbilen sin.
 ??  ??
 ??  ?? FLÅKLYPA: Denne flotte bilen kunne minne mye om selveste Reodor Felgens bil i Flåklypa.
FLÅKLYPA: Denne flotte bilen kunne minne mye om selveste Reodor Felgens bil i Flåklypa.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway