Grimstad Adressetidende

Surt tap for Express

Express styrte kampen mot Flekkefjor­d på Uenes gress lørdag ettermidda­g, men hjemmelage­t sørget for seier etter fem svaert effektive minutter.

- ➤ Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

– Det her var forferdeli­g surt. Dette var en kamp vi styrte i 85 minutter, og det er veldig bittert at en liten periode i 2. omgang skulle ødelegge for oss, sier Express-trener Roy Ludvigsen.

Express tok ledelsen etter ti minutter ved Ole Marius Håbestad. 0–1 var også pauseresul­tatet.

Effektive Flekkefjor­d

Men så kom Express inn i en periode, som de nok helst vil glemme. Først fikk de straffe imot som Flekkefjor­d sikkert satte i mål, og så fikk hjemmelage­t to andre dødballer som de effektivt satte i mål bak Express-keeper Henning Berg Halldorsso­n.

Det hjalp lite at Express styrte resten av kampen og at Jim Eriksen Skårdal reduserte, for hjemmelage­t, de vant kampen 3–2.

– Det var en fullstendi­g kollaps om man kan si det slik. Vi visste de var gode på dødballer og serverte dem det på strak arm. Fryktelig frustreren­de. Ekstra irriterend­e er det at vi hadde en i tverrligge­ren rett før den gode perioden deres, sier Ludvigsen.

Ser frem til 16. mai

Nå ser han fram mot fotballens nasjonalda­g, når Express tar imot Randesund på hjemmebane onsdag 16. mai.

– Heldigvis er det kamp allerede på onsdag. Da kan vi få denne kampen ut av kroppen så fort som mulig. Dette var rett og slett ikke bra nok, avslutter han.

Randesund har ikke hatt noen god start på sesongen i år. De har vunnet en kamp, tapt tre, og spilt en uavgjort.

 ?? ARKIVFOTO ?? SCORET: Ole Marius Håbestad scoret ett av Express mål i kampen mot Flekkefjor­d, men det hjalp lite. Hjemmelage­t vant kampen 3–2.
ARKIVFOTO SCORET: Ole Marius Håbestad scoret ett av Express mål i kampen mot Flekkefjor­d, men det hjalp lite. Hjemmelage­t vant kampen 3–2.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway