Grimstad Adressetidende

Rykket ut til voldssak

En yngre mann ble pågrepet av politiet etter en voldsepiso­de på Groos 16. mai. En mann ble sendt til sykehus.

- ➤ VOLD red@gat.no

Rett over klokken 22 var ambulanse, legebil og tre politienhe­ter på plass på Groos etter melding om slåssing.

– Hva som har skjedd er foreløpig uklart, men det vi har fått tilbakemel­dinger på er at fire ungdommer skal ha banket opp en femte ungdom på Groos, hvor det er et større russearran­gement, sier politiførs­tebetjent og innsatsled­er Glenn Sollid.

– Ingen av de fem er derimot russ, så de har tatt turen ned hit av ukjente årsaker. Den fornaermed­e i saken er fraktet til sykehuset i Arendal i ambulanse, mens vi har fire navn på blokka som skal sjekkes ut.

På stedet så flere av personene som politiet avhørte, ut til å vaere rundt slutten av tenårene, pluss/minus et par år. Etter å ha kjeftet og bannet på flere polititjen­estemenn, ble til slutt en ungdom av utenlandsk opprinnels­e tatt med av politiet.

Uavklarte skader

– Politiet har pratet med flere personer på selve Groos og rett utenfor området. I den forbindels­e har vi pågrepet en yngre mann, som innbringes til politistas­jonen i Arendal for avhør. Ingen av de fire som skal ha banket opp femtemann, er lokale ungdommer, bekrefter politiets innsatsled­er.

Skadeomfan­get til fornaermed­e i saken er ikke avklart, men etter hva Adressa kjenner til skal det ikke vaere snakk om alvorlige skader på offeret.

Selve russearran­gementet var riktignok preget av høy musikk og god partystemn­ing, men fyll og bråk var det lite av på stedet. Politiet hadde fortsatt patruljer på Groos for å lete etter andre mulige gjerningsm­enn utover kvelden. Og det var generelt mye politi på jobb natt til nasjonalda­gen.

 ?? FOTO: BAARD LARSEN/FROLENDING­EN ?? PÅGREPET: Her tar politiet med seg en av de fire som skal ha vaert med på voldsepiso­den.
FOTO: BAARD LARSEN/FROLENDING­EN PÅGREPET: Her tar politiet med seg en av de fire som skal ha vaert med på voldsepiso­den.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway