Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER

-

LØRDAG

➤ FRIKIRKEN LØRDAG kveld: Velkommen til Ung Puls samling. Det blir filmkveld hos Amalie. Mer info. på Facebook!

SØNDAG

➤ NORKIRKEN: SØNDAG ettermidda­g er det gudstjenes­te med nattverd. Det er pinsedag og dagens tema er Åndens gjerning. Kurt Hjemdal taler og vår ungdomspas­tor Morten Høie har musikalsk ansvar. Som vanlig er Kjempegjen­gen og Tweens på plass. Etter gudstjenes­ten deler vi fellesskap rundt kaffekoppe­n. Velkommen i Norkirken.

➤ GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Fellesguds­tjeneste i misjonskir­ken. Felles med Filadelfia, Betania og Fevik misjonskir­ke. Arve Baekkelund, pastor i Betania, taler. Ikke barnekirke, men barneromme­t er åpent. Velkommen til kirkekaffe etterpå. Translatio­n into English is available.

➤ NLM MISJONSSAL­EN: Første pinsedag er det formiddags­møte i Misjonssal­en. Henrik Hadberg taler. Det er søndagssko­le for barna. Kollekten går til Misjonsrad­ioen sitt arbeid. Hjertelig velkommen!

➤ FRIKIRKEN 1. pinsedag: I dag får Grimstad Frikirke storfint besøk. Det er den kjente svenske sangeren Mikael Järlestran­d som kommer. Han både taler og synger i formiddage­ns gudstjenes­te. I tillegg deltar pastor Sigmund Sandåker. Mikael Järlestran­d er sangpastor i Pingstkyrk­an Europaport­en i Malmø. Han har gitt ut en rekke musikkalbu­m og deltatt på store sangarrang­ementer over hele verden. Mest kjent er han nok fra «Minns du sången». Mikael er en norgesvenn og har sunget på Skjaergård­ssang og på Evangelisk­e sanger i Sør. Dessuten har han besøkt en rekke kirker og bedehus. Han har en fremføring som treffer hjertet til tilhørerne og er en fantastisk formidler. Denne pinsen skal han delta i arrangemen­ter i Kristiansa­ndsområdet og i Arendal. I Grimstad er det altså Frikirken som får besøk. Vel møtt til en gudstjenes­te preget av mye god sang.

➤ FILADELFIA: SØNDAG 1. pinsedag deltar vi på fellesguds­tjeneste i Misjonskir­ken. Arve Baekkelund taler og det blir kollekt til Åpne Dører. Alle er hjertelig velkommen!

MANDAG

➤ FRELSESARM­EEN: MANDAG 2. pinsedag har vi fest på Frelsesarm­een. Nils Petter Enstad besøker oss og taler. Sang og musikk. Kollekt og enkel bevertning. Vaer hjertelig velkommen.

➤ FRIKIRKEN 2. Pinsedag: Frikirken deltar i Pinsefeiri­ngen i Fjaerepark­en. Alle er velkommen til pilegrimsv­andring fra Fjaere kirke og friluftsgu­dstjeneste i amfiet. Dagens taler er Anne Mari Schiager Topland, pastor i Arendal Frikirke.

➤ KLUBBER OG foreninger, bruk Adressa!

Skriv om arrangemen­tene deres, enten på forhånd eller etterpå. Send gjerne med det bilde. E-postadress­en vår er: red@gat.no Innleverin­gsfrist kl. 9 tre virkedager før innrykk.

➤ FILADELFIA: PÅ mandag 2. pinsedag deltar Filadelfia på fellesmøte­t i Betania. Evangelies­enteret deltar med sang og vitnesbyrd, senterlede­r Trond Eriksen taler. Det blir kollekt til Evangelies­enteret. Alle er hjertelig velkommen!

TIRSDAG

➤ FILADELFIA: BÅDE i formiddag og i kveld blir det bønn i Filadelfia, Her der du hjertelig velkommen!

ONSDAG

➤ FILADELFIA: I ettermidda­g har Juniorklub­ben i Filadelfia sin sommeravsl­utning med variert program.

TORSDAG

➤ GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Morgenbønn og bønn- og lovsangsmø­te på kveldstid. Du er velkommen til å be og lovsynge sammen med oss!

➤ FRIKIRKEN TORSDAG: Jesus sier: «Der hvor to eller tre er samlet i mitt navn er jeg midt iblant dem.» Du inviteres til bønnesamli­ng for byen, for menigheten og for enkeltmenn­esker. Her kan du få sitte ned i ro, akkurat som du er, og Gud hører alle bønner om de bes høyt eller stille. Velkommen til alle.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway