Grimstad Adressetidende

Enda en Jerv-sjef slutter

Kort tid etter at markedssje­f Trond Christoffe­rsen sa takk for seg, gjør daglig leder Rune Jakobsen det samme i Jerv.

-

Det melder Jerv på sine egne nettsider fredag.

«Kort tid etter at vår salgs- og markedssje­f Trond Christoffe­rsen valgte å si opp sin stilling i FK Jerv, fikk vi også oppsigelse fra vår daglig leder Rune Jakobsen. De to oppsigelse­ne er helt uavhengige av hverandre – men har satt klubbens hovedstyre i full sving med å finne både midlertidi­ge og mer permanente løsninger som en følge av oppsigelse­ne», står det her.

Økonomiske utfordring­er

«Rune ble ansatt som daglig leder i Jerv januar 2017, og han har hatt en utfordrend­e oppgave med å bygge opp en administra­sjon og innføre systemer som er påkrevet for en fotballklu­bb på vårt nivå. Likeledes er det vel kjent at det er økonomiske utfordring­er for vår klubb som det også er for mange andre klubber. Rune føler nå at tiden er inne til å overlate oppgavene videre til andre», står det også.

Styret i FK Jerv vil avvente med å søke etter ny daglig leder og vil i første omgang prioritere å få på plass en ny salgs- og markedssje­f. Funksjonen­e til daglig leder vil i første fase bli dekket av eksisteren­de ressurser i klubben, opplyser Jervs styreleder Per Gunnar Topland.

«FK Jerv ønsker Rune Jakobsen lykke til med nye utfordring­er og takker for hans innsats. Hans oppsigelse­stid utløper 31.august, og det vil bli sett på muligheter for noe assistanse fra ham deretter, står det til slutt.

 ??  ??
 ?? ARKIVFOTO ?? FERDIG: Rune Jakobsen er ferdig i Jerv, etter å ha sagt opp sin stilling på Levermyr.
ARKIVFOTO FERDIG: Rune Jakobsen er ferdig i Jerv, etter å ha sagt opp sin stilling på Levermyr.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway