Grimstad Adressetidende

– Vi synes Glimsdal har gjort en god jobb

Nominasjon­skomiteen i Grimstad KrF er godt fornøyd med den jobben Kjetil Glimsdal har gjort som ordfører, og synes han har stått støtt.

- Kjetil Karlsen kjetil@gat.no

– Grunnen til at vi vil at Kjetil Glimsdal skal fortsette som ordfører, er fordi vi synes han har gjort en god jobb. Han har stått stødig både i medgang og i motgang. Vi i partiet vil derfor absolutt ha ham med videre.

Dette sier Per Osnes, leder av nominasjon­skomiteen i Grimstad KrF til Adressa. De hadde sitt første møte tirsdag kveld, og det var der det ble klart at partiet gjerne vil at Glimsdal fortsetter som deres fremste kandidat.

– Løst ordførergj­erningen bra

– Hva er det han har gjort i denne perioden som dere er så fornøyd med?

– Vi synes han har løst ordførergj­erningen på en god måte. Hvis man ser på hva som skrives og sies så er folk uenige og har ulike oppfatning­er om dette, men vi mener i hvert fall at han har stått stødig og ført en god linje med det arbeidet han har gjort, sier Osnes.

På utdypende spørsmål om hva de synes har vaert så bra, viser Osnes til at Glimsdal har represente­rt kommunen på en god måte utad, at han har gjort en god jobb i et godt samarbeid med rådmannen og at han har ledet kommunesty­ret på en god måte.

– Stått stødig i stormen

– Hvordan har innkjøpssa­ken spilt inn i vurderinge­ne deres av om han skulle få fortsette eller ei?

– Det er klart at hvis man mener noe annet enn det KrF og den politiske posisjonen har stått for i denne perioden, så kan man ha andre oppfatning­er av dette, men vi mener altså at han har stått stødig i stormen, sier han.

Partiet hadde ikke andre kandidater til å utfordre Glimsdal på, men valgte å spørre ham først.

– Når han da takket ja, så vi ingen grunn til å finne noen andre, sier han.

– Så han var førstevalg­et deres?

– Ja, det var han, sier Osnes. – Hvor lurt valg tror dere dette var med tanke på velgerne deres? Tror dere de også gjerne vil ha ham som ordførerka­ndidat igjen?

– Ja, det er klart vi gjør. Ellers hadde vi jo valgt en annen kandidat. Vi synes han har gjort en god figur, og vil ha ham til å lede partiet i den neste perioden også, sier Per Osnes til slutt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway