Grimstad Adressetidende

Tror oppturen fortsetter ineste kamp

Jerv-veteran Espen Knudsen sier spillerne har funnet godfølelse­n med to strake seire.

- ➤ Martin Haugen martin.haugen@gat.no

Første omgang i kampen mot Notodden 16. mai ble svaert sjansefatt­ig, og det var i grunnen bare bortelaget som skapte en skikkelig stor sjanse før hvilen. I de siste 45 minuttene løsnet det mer og mer for Jerv. Aram Khalili var naer scoring flere ganger, og få minutter inn i andre omgang headet han i tverrligge­r, men ballen ville ikke inn.

Det måtte en dødball til for at Jerv skulle få hull på byllen, og det var midtstoppe­r Espen Knudsen som sendte ballen i mål med hodet til stor jubel fra Svaberget og resten av tilskuerne på tribunen.

Skapte gode sjanser

Etter målet fortsatte Jerv å dominere. Både Andreas Hagen og Martin Hoel Andersen hadde muligheter til å øke ledelsen, mens Notodden hadde lite å stille opp med.

Jervs sisteskans­e Øystein Øvretveit måtte imidlertid i aksjon da det glapp i de bakre rekker og Notodden spilte seg til en stor sjanse i det 70. minutt. Flere store farlighete­r skapte ikke bortelaget, og dermed kunne de gule og blå juble for seier for andre gang denne sesongen.

Laget er nå oppe i

10 poeng, og har los på kvalikplas­sene med en kamp mindre spilt enn lagene over.

Jublet høylytt i garderoben

Seireren smakte svaert godt for et lag som har slitt med å score mål og avgjøre kamper i år, og spillerne jublet høylytt i garderoben da seieren var sikret.

– Vi har jo lyst til å gi publikum en seier, og så er det fantastisk å gjøre det på 16. mai. Nå

kan vi gå med hodet hevet i 17. mai-toget. Og så betyr det mye å komme på en god bølge etter at vi vant sist, at vi ikke bare vinner en kamp av og til, men at vi har stigning i spillet, og det synes jeg vi har, sier en smilende Espen Knudsen, som altså ble matchvinne­r med sin scoring på corner.

Han forklarer at spillerne har snakket mye om å bli flinkere til å true mål på dødball i det siste.

– Ja, og vi snakker mye undeveis i kampen også. Jeg og Glenn bytter litt i posisjonen­e så vi ikke skal vaere så forutsigba­re. Målet mitt kom på at jeg og Glenn byttet løp, rett og slett. Så prater vi også mye med de som legger inn hele tiden, hvor de skal legge dem og hvordan de skal legge dem, sier Knudsen.

Han tror nå laget vil ta med seg godfølelse­n inn i neste kamp borte mot Levanger 2. pinsedag.

– Ja, det tror jeg. Det betyr så mye for alle som holder på i Jerv. Jeg tror med den seieren her det blir litt lettere å holde nulle, score mål og løpe. Med denne seieren her har vi gode muligheter mot Levanger

 ??  ?? ESPEN KNUDSEN.
ESPEN KNUDSEN.
 ??  ?? SMILTE: Alexander Lind og trener Arne Sandstø kunne smile i solskinnet etter tre etterlengt­ede hjemmepoen­g mot Notodden.
SMILTE: Alexander Lind og trener Arne Sandstø kunne smile i solskinnet etter tre etterlengt­ede hjemmepoen­g mot Notodden.
 ??  ?? MÅLET: Espen Knudsen (skjult bak Notodden-spillere) scoret kampens eneste mål i 1-0-seieren 16. mai.
MÅLET: Espen Knudsen (skjult bak Notodden-spillere) scoret kampens eneste mål i 1-0-seieren 16. mai.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway