Grimstad Adressetidende

– Altfor lenge siden forrige gang

Arne Sandstø var lettet og glad etter Jervs første hjemmeseie­r på lang tid.

- ➤ Martin Haugen martin.haugen@gat.no

Det var høylytt jubel i hjemmegard­eroben etter kampen mot Notodden, og Sandstø innrømmer at det smakte godt med tre poeng på Levermyr for første gang siden september i fjor.

– Det er altfor lenge siden vi har gitthjemme­publikum m et en seier, og det er viktig for alle, sier treneren.

– Gjorde dere noe spesielt for å klare å komme til flere sjanser i andre omgang enn i første? – Vi var litt flinkere til å variere og ikke gjøre det samme hver gang, men hovedpoeng­et var at vi hadde ballen veldig mye. De løp mye etter ballen i første omgang, og på et eller annet tidspunkt går du tom for krefter, og etter hvert fikk vi masse rom å spille i, og hadde to-trefire-fem muligheter til å avgjøre kampen, men vi holder nullen. Det er vi glad for, og at vi tar tre poeng, sier Sandstø, som fikk se laget ta ledelsen på dødball.

– Spillerne var litt misfornøyd­e med kvaliteten på dødballene sist gang. Vi har ikke øvd på det én gang, men vi har pratet litt om det, hvor man skal bevege seg og få litt variasjon i løpene for Aram, Hagen, Espen og Glenn så vi ikke blir så forutsigba­re.

Sandstø sier følgende om å møte Levanger andre pinsedag:

– Det er en tøff bortekamp. Vi har vunnet der før, så vi vet at det er mulig. Levanger har svingt veldig i prestasjon­ene, så vi vet av hvis vi løper tilstrekke­lig nok og stoler på oss selv i eget spill, kan det bli en veldig spennende kamp der oppe.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway