Grimstad Adressetidende

Lørdag formiddag skal plenen foran Markveien 7 gjøres om til en sirkusland­sby.

- Inger-Helen Kilsti

➤ KULTURLØRD­AG

Der blir det telt og boder med mange ulike aktivitete­r når Gratis Kulturlørd­ag inviterer til sitt siste arrangemen­t for sommeren. Som alltid er det gratis og alle er invitert!

Sirkus Taraxakum kommer fra Mandal med masse sirkusutst­yr og instruktør­er. Her kan du blant annet laere å gå på høye styltrer, balansere på ballanseba­ll, eller gå på line. I tillegg blir det eget fakir-telt der en kan prøve spennende ting som for eksempel spikermatt­e eller sverd-boks. Det blir selvsagt også mulig å sjonglere både med baller og devil-stiks og mye mer.

Sminket som klovner

I et annet telt kan publikum bli sminket som klovner og sirkusarti­ster, så ta gjerne med kostyme for å gjøre forklednin­gen perfekt. Når det er behov for pause er det deilig å ta en vaffel i kafeen eller ta med egen mat og lag stor piknik på den deilige plenen.

Kulturskol­en bidrar med utekonsert klokken 12 og det er samspill-gruppene som opptrer denne gangen. Her blir det fullt trykk med tøffe låter og flinke band. Rett før konserten trekker vi den heldige vinneren blant de som deltok med hilsener i postkassa vår under Barnebok festivalen.

På kunst blir det stofftrykk, og alle kan lage sitt eget strand- eller handle nett og gå en miljøvennl­ig sommer i møte. Dessuten blir det mulighet til å knytte smykker og armbånd så er sommeren i boks. Sist men ikke minst satser vi i dette fine vaeret på utekunst. Det blir tegning på asfalt, og vi oppfordrer alle til å komme med telefon og ta bilder av tegning og mennesker i samspill.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway