Grimstad Adressetidende

Gratiskons­ert i Fevikparke­n

Arrangøren­e håper mange vil synge med når Pro Kor inviterer til allsang med Bjørn Eidsvåg favoritter.

- Innsendt av Kirsti P. Haugen

Denne helga er det kulturhelg i Fevikparke­n. Lørdag avsluttes skaperverk­stedet i Fevik kirke med konsert for barn og ungdom i Fevikparke­n.

Søndag morgen ettermidda­g inviterer Pro Kor til Allsang på Toppen.

Det er satt opp en stor scene i Fevikparke­n for denne kulturhelg­a, og koret har øvd inn sanger fra Bjørn Eidsvågs repertoar. Dette er sanger med kjente refreng som publikum får synge med på.

Pro kor har selv med mange dyktige solister, men i tillegg er Kjell Olav Haugen og Erlend Gunstveit invitert med som solister på prosjektet.

Kjell Olav er kjent som en god allsangled­er. Vi håper ekstra mange fra hans utallige konfirmant­kull kommer og blir med og synger når Kjell Olav drar Eidsvågs fengende Sha la larefreng. Det blir dyktige musikere med og både gitarist Hans Kjelløkken og Trygve Songe har valgt seg hver sin favoritt fra Eidsvågs repertoar.

Vi håper å tror at vi har plukka mange av folkets favoritter, og at hele familien kan samles i parken denne søndags ettermidda­gen til en flott allsangstu­nd.

Det er lurt å ha med noe å sitte på og ha med litt kontanter til å kjøpe en kopp kaffe og en kakebit. Konserten er gratis, men vi håper på en god kollekt til flere s likefelles­skaps tiltak i den vakre Fevikparke­n.

Ved regn flyttes arrangemen­tet inn i kirka på Fevik.

Se egen annonse i dagens avis.

 ??  ?? SYNGER: Pro Kor skal synge i Fevikparke­n i dag lørdag.
SYNGER: Pro Kor skal synge i Fevikparke­n i dag lørdag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway