Grimstad Adressetidende

Grandalen er Norges sterkeste

Fevik har de to sterkeste damene i landet under 63 kilo. Det ble klart da «Norges sterkeste» ble kåret i Lillesand lørdag. Nå legger NM-vinneren trolig opp.

- NORGES STERKESTE Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

Best av damene i minus 63 kilosklass­en var Janne Grandalen, som med seieren sikret sitt femte NM-gull.

– Det var helt fantastisk, og jeg ble så utrolig glad. Jeg syns det gikk over all forventnin­g i helgen, så jeg er utrolig fornøyd, sier Janne Grandalen til Adressa.

Legger opp

Hun vant fire av fem øvelser, og måtte kun se seg slått av GryAnita Opdal i markløft. Opdal ble nummer to sammenlagt.

– Jeg valgte å gi meg på 165 kilo i markløft, for da begynte jeg å kjenne litt murring i bekkenet. Det var nest siste øvelse, så jeg hadde god kontroll på seieren, og sto derfor over, selv om Gry-Anita fortsatte på 170, sier Grandalen.

– Det var ny «etter fødselsper­s» for meg, 165 kilo har jeg ikke løftet på tre år, så jeg var egentlig nokså fornøyd, og gråt litt av glede faktisk, legger hun til.

Før helgen fortalte Grandalen Adressa at hun gikk for gull, men at det viktigste var å ikke skade seg. Det klarte hun å unngå.

– Jeg vant en øvelse jeg var sikker på å gjøre det dårlig i, og unngikk skader, så alt var bare helt topp, sier Grandalen, som kanskje har gjennomfør­t sin aller siste konkurrans­e.

– Jeg tenker kanskje jeg skal gi meg nå. Jeg må kjenne litt på det fremover, men dette var femte gangen jeg tok NM-tittelen, så jeg er egentlig mett og fornøyd, sier hun.

Feiret med konkurrent

Etter en lang periode med diett for å klare vekta, under 63 kilo, så smakte det med litt ekstra god feiring lørdag kveld.

– Jeg og Gry-Anita, som er treningsve­nninna mi, var ute på restaurant og spiste god mat og drakk masse Prosecco og cava. Det var helt topp. I dag spiste jeg brød til frokost, og nå er jeg på stranda og nyter en is. Nå nyter jeg livet, avslutter Grandalen.

 ??  ??
 ?? FOTO: PRIVAT ?? PALLEN: Janne Grandalen ble norgesmest­er foran Gry-Anita Opdal. Begge kommer de fra Fevik.
FOTO: PRIVAT PALLEN: Janne Grandalen ble norgesmest­er foran Gry-Anita Opdal. Begge kommer de fra Fevik.
 ??  ?? INNBITT: Janne Grandalen viser dyp konsentras­jon før en av øvelsene. Flere fra arrangørst­aben passer på at alt går greit.
INNBITT: Janne Grandalen viser dyp konsentras­jon før en av øvelsene. Flere fra arrangørst­aben passer på at alt går greit.
 ??  ?? RÅSTERK: Janne Grandalen kan virkelig vise muskler, etter å ha blitt norgesmest­er for femte gang.
RÅSTERK: Janne Grandalen kan virkelig vise muskler, etter å ha blitt norgesmest­er for femte gang.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway