Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER

- ➤ ➤

TIRSDAG

➤ FILADELFIA: TIRSDAG formiddag og kveld er det igjen ukens bønnemøter i Filadelfia. Alle er hjertelig velkommen!

ONSDAG

➤ GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Småbarnstr­eff på formiddage­n for barn under skolealder i følge med en voksen omsorgsper­son. Vi leker, synger sammen og spiser lunsj (20 kr). Velkommen!

➤ BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Bibel, bønn og lovsang på kvelden.

➤ NLM MISJONSSAL­EN: Kari Erlandsen er datter av Ruth og Hans Normann. De var misjonaere­r i Manchuria fra 1937/1936 til 1946, utsendt for «Kinamisjon­en», nå NLM.

På møtet i Misjonssal­en onsdag vil Kari fortelle om barndomsmi­nner fra tiden i Manchuria og om hjemreisen med tog gjennom Sibir.

Det er bønnemøte en halv time før møtet begynner.

Hjertelig velkommen til Kinakveld!

TORSDAG

GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Morgenbønn og kveldsbønn. Du er velkommen til å be sammen med oss!

GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Uforplikte­nde informasjo­nsmøte for kommende konfirmant­er med foresatte. Konfirmasj­onstiden er en flott og viktig periode i livet, og du er hjertelig velkommen til å ha den i misjonskir­ken! Vi legger stor vekt på å bli godt kjent, ha det gøy sammen, samt høre spennende og utfordrend­e undervisni­ng. Vi ønsker å gi deg opplevelse­r og inntrykk som setter i gang tanker og følelser. Undervisni­ngen skal gi deg et best mulig utgangspun­kt for å ta et gjennomten­kt valg når det kommer til tro på Jesus. I tillegg til at vi har undervisni­ng hver uke, drar vi også på tur sammen med Power Station (ungdomsarb­eidet i misjonskir­ken), besøker Ansgarskol­en, er med på Aksjon Flyktning og spiller bowling i løpet av året. Høydepunkt­et er når vi i vinterferi­en reiser på tur til Romania. Besøk nettsiden vår for mer informasjo­n. Ta gjerne kontakt ved spørsmål.

➤ FRIKIRKEN TORSDAG: Jesus sier: «Der hvor to eller tre er samlet i mitt navn er jeg midt iblant dem.» Du inviteres til bønnesamli­ng for byen, for menigheten og for enkeltmenn­esker. Her kan du få sitte ned i ro, akkurat som du er, og Gud hører alle bønner om de bes høyt eller stille. Velkommen til alle. Mer det skjer-stoff på side 22

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway