Grimstad Adressetidende

Vil ha revansj og ny seier

Tidligere i vår gikk Express på et surt cuptap borte mot Vigør. Nå er Feviklaget svaert revansjely­stne, når et møte i serien står for tur.

- Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

– Vi er så inni granskauen revansjely­stne etter det sure tapet vi hadde for dem i cupen i år. Nå gjelder det å ha den riktige tenninga inn mot kampen, for har vi feil tenning kan vi gå opp i fyr og flamme. Balansen må vaere der, men det har vi stort sett vaert gode på i år, sier Express-trener Roy Ludvigsen.

Mandag så han i alle fall laget sitt vise storform, da de slo Donn hele 6–0 på bortebane.

– Vi styrte kampen fra første sekund, og scoret tidlig etter flotte kombinasjo­ner. Vi klarte å oppretthol­de trøkket, og alle gjorde en veldig god jobb, skryter treneren.

Av spillerne roser han saerlig Viktor Bjørkås og Jerome Doepoh Dennis.

– De var meget gode for oss, sier Express-treneren, som ellers var strålende fornøyd med å se at det var fem ulike målscorere i kampen.

Fem målscorere

Målene ble scoret av Viktor Bjørkås, Ole Marius Håbestad, Tor Andre Dalen, Edvard Nikolai Gundersen og Kristian Eriksen (2).

– Det sier jo litt om laget vårt at vi har fem ulike målscorere, og jeg liker det at vi ikke er avhengige av at en eller to er i scoringsfo­rm, sier treneren.

Opprykk?

Tidligere i år uttalte Ludvigsen at han ikke ville prate tabell før fem kamper var spilt. Etter åtte kamper ligger nå laget på en 2. plass på tabellen, tre poeng bak Lyngdal.

– Målsetting­en vår i år var å kjempe om en topp fem-plassering, og jeg blir forundret om vi ikke klarer det. Er vi gode nok for å kjempe om opprykk er det klart vi skal prøve på det, men mitt fokus er at vi hele tiden skal bli bedre som lag, sier han.

– Vi har en bred stall i år, der det tross mange kamper om plassene er fantastisk god stemning. Vi begynte i vinter med en nokså ny og spennende gruppe, hvor vi ser at det vi har jobbet med virkelig begynner å gi resultater. Det er utrolig gøy å se, legger han til.

Vil vinne

Allerede til fredag er det altså ny kamp for Express. Da er det nemlig duket for toppoppgjø­r mot Vigør på Fevik stadion.

– Vi møter et robust lag som er gode fremover. Vi må vaere fornuftige, men bestemte i duellspill­et vårt, og vi må ha tempo offensivt. Klarer vi det skal vi kunne slå dem, og det vil vi jo gjerne gjøre på vårt eget Fort Fevik.

PS! Jerv 2 var også i aksjon i 4. divisjon mandag. De slo MK 4–1 på Levermyr kunstgress.

 ?? ARKIVFOTO ?? JUBEL: Express-guttene kunne juble for en ny storseier. På bildet ser vi Ole Marius Håbestad, Kristian Eriksen og Vegard Ramse.
ARKIVFOTO JUBEL: Express-guttene kunne juble for en ny storseier. På bildet ser vi Ole Marius Håbestad, Kristian Eriksen og Vegard Ramse.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway