Grimstad Adressetidende

Nå kan du løpe halvmarato­n-stafett

- Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

Syns du det er litt skummelt å løpe en halvmarato­n alene, har du nå muligheten til å vaere med på en halvmarato­n likevel. Det er nemlig mulig å løpe halvmarato­nstafett under årets Grimstad Maraton.

Halvmarato­nstafett gjennomfør­es med fem på hvert lag. Etappene er mellom 3,5 og 5,1 kilometer lange.

Vekslingen­e vil skje ved Joker Holvika (5 kilometer fra start), XL-Bygg på Bergemoen (3,5 kilometer fra Joker), ved Roresvinge­n/Naudenes (4 kilometer fra XL-Bygg), ved Kraftstasj­onene på Fjaere (3,5 km fra Roresvinge­n) mens siste etappe går fra Kraftstasj­onen og til mål og er på 5,1 kilometer.

– Vi håper at denne måten å gjennomfør­e en halvmarato­n på appellerer til lek og konkurrans­e mellom vennegjeng­er og bedrifter, sier Janicke Yttervik i arrangemen­tskomiteen.

Det er ingen inndeling verken mellom kjønn eller alder på denne øvelsen, så lagene kan godt vaere en miks av unge, gamle, kvinner og menn.

Foreløpig har kun to lag meldt seg på, et rent guttelag og et rent jentelag, og det er derfor plass til mange, mange flere.

– Dette er nok noe som må gro seg litt til, og vi vil kanskje se flere lag neste år. Det er en gøy måte å vaere med på en halvmarato­n hvis man syns det er for langt å løpe en halvmarato­n alene, sier Yttervik.

Det er fortsatt mulig å melde seg på. ➤

 ?? FOTO: GRIMSTAD MARATON ?? KLARE: Jonathan Fevik, Laurits Terkelsen, Markus Solheim, Truls Jørgen Rydland og en kompis til som ikke er med på bildet skal løpe halvmarato­nstafett til helgen.
FOTO: GRIMSTAD MARATON KLARE: Jonathan Fevik, Laurits Terkelsen, Markus Solheim, Truls Jørgen Rydland og en kompis til som ikke er med på bildet skal løpe halvmarato­nstafett til helgen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway