Grimstad Adressetidende

Wong gledet seg over gjesteresp­ons

Kenny Wong kuttet lørdag båndet til den nye restaurant­en på torvet.

- ➤ Victoria Nikolaisen red@gat.no

Dette er hans tredje restaurant på Sørlandet. Da kunder på de andre restaurant­ene ønsket at Kenny Wong skulle åpne i Grimstad, følte han at det var riktig å åpne her.

Fokuserer på kvalitet

– Jeg er veldig fornøyd med beliggenhe­ten, men det viktigste for oss er kvaliteten på det vi serverer. Restaurant­en skal huskes for god mat og god service, slik at kundene ønsker å komme tilbake. Vi velger derfor å fokusere matens kvalitet, sier Wong.

Restaurant­en skal vaere åpen året rundt, men de tror at det er på sommeren at restaurant­en går best.

Glad for tilbakemel­dinger

– Det kommer gjerne flere innom på sommeren, det har nok litt med turister å gjøre. Jeg er veldig fornøyd med hvordan åpningen i dag har vaert, og kundene virker fornøyde. Jeg har stor tro på det jeg leverer, og håper det gjenspeile­r maten vi serverer, fortelle Wong.

Hvis restaurant­en lykkes i Grimstad, ønsker Wong å åpne flere restaurant­er.

– Jeg liker jobben min. Her kan jeg gi både service og kvalitet. Det er viktig å by på seg selv og jeg liker at jeg kan gi kunnskap om mine retter, sier Wong. Det er ikke bare kvaliteten på maten som er viktig for Wong. Kokkene som jobber i restaurant­ene har over 25 års erfaring med mat og de må gjennom en grundig prosess som også inkluderer matlaging, før de eventuelt blir ansatt.

– Det er viktig at de som jobber her vet hva de gjør, det er også slik vi lykkes. Vi elsker å lage mat. Jeg er ofte på reisefot og får inspirasjo­n til nye retter. Det var også slik jeg kom på «Kennys spesial» som flamberes på varm jernpanne, avslutter Wong.

Vil komme tilbake

Det var flere innom på åpningen.

Karina Artamonova, Tanja Haslekas og Elena Lunde har tidligere reist til Sørlandspa­rken for å spise på Sakura.

– Vi har brukt de andre restaurant­ene ofte, og har gledet oss til den skulle åpnes i Grimstad. De serverer veldig god mat, store porsjoner og har god service. Vi synes det er veldig bra at han valgte å åpne i Grimstad, da slipper vi å kjøre til Sørlandspa­rken, sier Haslekas.

Det er ikke bare maten som gjør at disse tre velger å komme tilbake til restaurant­en.

– Man kan både ta med og spise inne, det er veldig viktig for oss. Men det aller viktigste er kanskje at det er så rent og pent i restaurant­ene. Vi kommer til å spise her ofte, avslutter Lunde.

 ??  ??
 ??  ?? KJEMPEFORN­ØYD: Elena Lunde, Tanja Haslekas og Karina Artamonova var godt fornøyd med matoppleve­lsen på den nye kinarestau­ranten. De setter pris på det nye tilbudet i byen.
KJEMPEFORN­ØYD: Elena Lunde, Tanja Haslekas og Karina Artamonova var godt fornøyd med matoppleve­lsen på den nye kinarestau­ranten. De setter pris på det nye tilbudet i byen.
 ??  ?? KLIPET SNORA: Kenny Wong kutter her det røde båndet for å ønske gjester velkommen til den nye restaurant­en.
KLIPET SNORA: Kenny Wong kutter her det røde båndet for å ønske gjester velkommen til den nye restaurant­en.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway