Grimstad Adressetidende

– Må få vekk nervene

Express vant lokaloppgj­øret mot Jerv 2 mandag kveld. I morgen venter ny kamp, mot en gammel storhet.

- Anna Torp Kvasjord og Martin Haugen anna@gat.no

Mandalskam­eratene er nemlig motstander når lagene møtes til dyst på Idrettspar­ken stadion i Mandal førstkomme­nde fredag.

– Vi møter et lag med tradisjone­r, men om det bare er tradisjone­r eller faktisk et godt fotballag, det vil vise seg. Vi skal ikke ha høye skuldre når vi møter dem, men vi skal ha respekt for dem. Det er ingen lag i serien vi ikke kan slå, så vi skal reise til Mandal for å gjøre vår jobb, sier Express-trener Roy Ludvigsen.

Vant lokaloppgj­øret

Mandag kunne han se spillerne sine jubler for seier i lokaloppgj­øret mot Jerv 2. Det smakte godt.

– Det var helt supert, og vi er godt fornøyd med det, selv om kampen var veldig preget av at det var et lokaloppgj­ør. Vi hadde veldig mye nerver i førsteomga­ng, men så ble det litt bedre i andre, sier treneren.

Det var de gule og blå som scoret først ved Luke Ferreira, men hjemmelage­t svarte kort tid etter. Vegard Ramse satte nemlig inn 1–1. Begge mål etter feil i forsvaret. Før pause kom det hele tre mål til, slik at Express kunne gå i garderoben med 3-2-ledelse. Målene til Express ble scoret av Kristian Eriksen og Øyvind Wilmann Heia. Vegard Somdal scoret Jerv 2 sitt mål.

I andre omgang ble Vegard Ramse matchvinne­r med sin 4-2-scoring, og de røde og blå kunne derfor juble for tre poeng i lokaloppgj­øret.

– Det som var bra var at vi scoret fire mål, men det var ikke bra at vi slapp inn to. Vi ble litt fasongløse. Begge lagene kom til mange sjanser i kampen, men det var ikke på grunn av godt spill, men på grunn av svakt forsvarssp­ill. De hadde sine sjanser, vi hadde våre, men alt i alt var vi heldige som vant 4–2. Det var en jevnspilt kamp, sier Ludvigsen.

– Det var viktig for oss å vinne denne kampen ettersom vi har et ønske om å vaere med i toppen, blant de fem beste. Nå er vi fremdeles med, legger han til.

Express ligger i øyeblikket på en 3. plass på tabellen, bare to poeng bak Lyngdal.

Skjerpings

Fredag venter altså Mandalskam­eratene, og treneren forventer skjerpings, for at de skal vinne.

– Full skjerping må til, og vi må få vekk nervene vi hadde mandag. Nå skal vi bruke de siste øktene godt, vi skal sørge for å få mer fasong, og jobbe litt med den defensive og offensive strukturen, avslutter treneren, som mener at Vegard Ramse, Tor Erik Skeimo Løvås, Jim Eriksen og Viktor Bjørkås var Express’ beste spillere mandag. ➤

 ?? ARKIVFOTO ?? NY SCORING: Kristian Eriksen scoret igjen for Express, da de møtte Jerv 2 mandag kveld. Så langt i år har han scoret 10 mål for Fevik-klubben, og er med det lagets toppscorer så langt i år.
ARKIVFOTO NY SCORING: Kristian Eriksen scoret igjen for Express, da de møtte Jerv 2 mandag kveld. Så langt i år har han scoret 10 mål for Fevik-klubben, og er med det lagets toppscorer så langt i år.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway