Grimstad Adressetidende

– Vi forventer en veldig tøff kamp

Sogndal står oppført med fem strake seiere, når de i helgen møter et Jerv-lag som har tapt sine tre siste bortekampe­r. Eirik Bakke mener likevel at spillerne hans må ha full konsentras­jon skal det bli seier på Fosshaugan­e.

- B Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

– Vi klarte ikke å slå Jerv i 2015, så nå er vi lystne på en seier. Vi forventer en veldig tøff kamp, sier Sogndal-trener Eirik Bakke til Adressa.

Sogndal har spilt svaert godt den siste tiden, og har fem strake seiere. Jerv har slitt på bortebane den siste tiden, men Bakke vil overhodet ikke undervurde­re Jerv.

– Jerv er et lag som er veldig bra på sitt beste, og Arne og hans menn er alltid vanskelige å møte. De spiller en god, spillende fotball, de er flinke til å holde ballen i laget, og til å variere presset sitt. De er også gode på overganger. De har også noen svakheter, men de holder jeg for meg selv fram til søndag, ler Bakke.

Ikke slippe seg ned

Sogndal er et sterkt fysisk lag, og Sandstø uttalte til egen nettside tidligere denne uka, at hvis laget hans spiller slik de har gjort i de siste bortekampe­ne, ja da blir de knust som en mygg. Bakke ler når han hører dette.

– Arne er jo kjent for sine gode strofer, men om det er noe i det han sier, det vet jeg ikke. Jerv slet blant annet mot Florø sist, men selv om vi har spilt bra i det siste, tapte jo vi også for Åsane for en tid tilbake. Vi har vunnet en del i det siste, men når man er i den stimen er det fort å miste gløden og arbeidskap­asiteten, og da er det gjort. Vi må ikke slippe oss ned i kampen i helgen, sier han.

– Dere er sterke fysiske, skal dere krige Jerv ut av stilen?

– Det er alltid en krig i OBOSligaen, så ja, vi skal krige. Vi håper å få til vårt spill, og at det blir en god kamp. Da skal det bli seier. Det er fotballtur­nering her i byen i helgen, og ekstra mye folk, så det kommer til å bli liv på tribunen, sier Sogndaltre­neren.

Gleder seg

Han forteller ellers at laget har et par spillere som er tilbake fra suspensjon, og at resten av spillergru­ppa de har benyttet seg av den siste tiden også er klare for kamp.

– Nå gleder vi oss til Arne (Sandstø) og resten av Jerv-laget kommer til Sogndal, det er alltid hyggelig. De er hjertelig velkomne hit, men de skal vite det at de kommer til å reise hjem til Grimstad med null poeng.

 ?? ARKIVFOTO ?? GLEDER SEG: Eirik Bakke gleder seg til Jerv kommer på besøk, men sier at Jerv kommer til å reise hjem til Grimstad uten poeng.
ARKIVFOTO GLEDER SEG: Eirik Bakke gleder seg til Jerv kommer på besøk, men sier at Jerv kommer til å reise hjem til Grimstad uten poeng.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway