Grimstad Adressetidende

Svømmer for Norge

Theodor S. Bernstein (15) er tatt ut til å delta i nordisk juniormest­erskap.

- Team Vold Gunvaldsen

Da var EM-runde nummer to og tre vel gjennomfør­t. Konkurrans­ene ble avholdt i Isola i Frankrike. Ettersom Isola ligger 2000 meter over havet, så mistet syklene noe motorkraft i den tynne luften.

Jarand-Matias kjører 125 cc mens resten kjører 250/300cc, og han kunne skrive under på at han hadde enda mindre krefter enn vanlig.

Det hadde regnet på fredag og lørdag kveld, så seksjonene ble noe glatte. I utgangspun­ktet var de allerede vanskelige, men regnvaeret gjorde de enda vanskelige­re.

Trøbbel med sykkelen

Sykkelprob­lemet startet på fredag under treningen for JarandMati­as. Han fikk problemer med det elektriske anlegget og skrudde gjennom hele natten fram til to timer ut i selve konkurrans­en før de fikk orden på den.

Etter noen få seksjoner knakk linken på sykkelen og han tapte dyrebar tid. Ettersom det er tidsbegren­sning på førsterund­en og hele løpet, så måtte han klippe mange sanksjoner for å rekke tiden. Dette kostet han mange plassering­er. Han endte på en 18. plass.

Sterk 4. plass

Jacob-Olaus og Nils-Johan varierte i kjøringen sin. Noe var veldig bra og noe var ikke fullt så bra. De kjempet knallhardt i de tøffe seksjonene, og til slutt var det Nils-Johan som trakk det lengste strået i brødrekamp­en og tok en 7. plass. Jacob-Olaus fikk en 12. plass.

På søndag var det ingen problemer med sykkelen til Jarand-Matias, så det var et godt utgangspun­kt. Han kjørte ikke helt opp mot sitt beste, men noen ganger klinket han til. Den gode kjøringen innimellom gjorde at han endte på en 4. plass. Det var tett mellom plassene og kun 11 prikker som skilte Jarand-Matias fra NilsJohan som fikk 12. plass. Sju prikker bak kom Jacob-Olaus på en 14. plass.

Vi vil takke alle våre sponsorer, familie og venner som gjør det mulig for oss til å drive med idretten vi brenner for.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? GOD KJØRING: Alle de tre kjørerne i Team Vold Gunvaldsen presterte godt i Frankrike.
FOTO: PRIVAT GOD KJØRING: Alle de tre kjørerne i Team Vold Gunvaldsen presterte godt i Frankrike.
 ??  ?? FORNØYDE: Gjengen var godt fornøyd med egen prestasjon. På bildet ser vi de tre brødrene, og pappa Ole Jacob.
FORNØYDE: Gjengen var godt fornøyd med egen prestasjon. På bildet ser vi de tre brødrene, og pappa Ole Jacob.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway