Grimstad Adressetidende

Traff venner på Skral

Stjernekam­pdeltaker og Canal Streetaktu­elle Lisa Børud varmet tirsdag kveld opp til festivalen i Arendal med Skral. Og Jonas Alaska.

- Kjetil Karlsen kjetil@gat.no

– Jeg synes Jonas Alaska var veldig kul. Jeg har aldri hørt ham live før, men det var veldig gøy å høre ham. Og så var det jo en veldig fin oppladning til Canal Street om kort tid.

Nøt melankolie­n

Dette sier Lisa Børud til Adressa. Vi treffer henne på gresset foran hovedscene­n der Jonas Alaska spiller på hovedscene­n. I motsetning til mye av den andre musikken som har vaert på festivalen, var det tid for litt melankoli og tristere musikk i sommersola. Til tross for dette, så publikum ut til å nyte både musikken og stunden.

Det gjorde også Lisa Børud som var der med en venninne. På gresset traff hun også to andre jenter hun har gått på skole med, Aina Synnøve Eriksen og Hanna Aftret Tufte.

– Veldig hyggelig

– Det er veldig hyggelig å vaere her. Her treffer jeg jo både folk fra ungdomssko­len og fra videregåen­de, folk jeg ikke har sett på lenge siden jeg nå bor i Oslo. Da passer det veldig fint å treffes her og høre på gode konserter, sier Børud.

– Jeg synes også dette området er veldig hyggelig, sier hun.

 ??  ?? HYGGELIG: Lisa Børud (t.h.) koser seg på Jonas Alaska-konsert på Skral med venninnene Aina Synnøve Eriksen (t.v.) og Hanna Aftret Tufte, begge fra Arendal.
HYGGELIG: Lisa Børud (t.h.) koser seg på Jonas Alaska-konsert på Skral med venninnene Aina Synnøve Eriksen (t.v.) og Hanna Aftret Tufte, begge fra Arendal.
 ??  ?? LAIDBACK: Ikke akkurat ekstatisk under Jonas Alaska-konserten.
LAIDBACK: Ikke akkurat ekstatisk under Jonas Alaska-konserten.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway