Grimstad Adressetidende

Båten fortsatte å kjøre

Nødetatene rykket ut da de fikk melding om en båt som kjørte på Reddalsvan­net. Mannen som hadde vaert om bord, kom seg til land i en annen båt.

- ➤ Peer L. Andreassen peer@gat.no

Rett før klokken 20 fredag meldte politiet om en båt som gikk i ring på Reddalsvan­net.

– Ingen personer i båten, nødetatene er på vei til stedet. Oppdateres.

Rett etter klokken 20 ble meldingen oppdatert: «Politiet er på stedet og i kontakt med personen som har vaert om bord i båten, han har kommet seg i land ved hjelp av en annen båt. Ukjent hendelsesf­orløp. Det skal ikke ha vaert andre personer om bord i båten. Mannen sjekkes av helse på stedet». Også 110-sentralen Agder meldte at personen er kommet til rette. Østre Agder Brannvesen og Grimstad rykket ut med dykkerbil til det de fryktet var en drukningsu­lykke.

Falt over bord

Mannen skal ha vaert på båttur, kun sammen med hunden sin. Mannen har forklart at han mistet balansen og falt over bord på grunn av store bølger fra en større sjekte som passerte.

Båten gikk da i ring mens bikkja gjødde. Dette ble observert av noen polske fiskere som reiste ut til stedet og fikk plukket opp mannen.

Båt gikk rundt

Nødetatene måtte rykke ut ved tretiden natt til søndag da det kom melding om en båt som kantret i Reddalsvan­net.

Den første meldingen fra politiet kom rett etter klokken tre: Nødetatene er på vei til stedet i forbindels­e med melding om båt som har kantret og det skal vaere personer som har falt i vannet. Oppdateres.

Nødetatene kom til stedet og fikk brakt på det rene hva som hadde skjedd: Det skal ha vaert to personer i båten. Disse er gjort rede for og har kommet til land på egen hånd. Båten er sunket. Hva som har forårsaket båtvelten er per nå uvisst.

De to i båten sjekkes av helse, fører mistenkes for kjøring i påvirket tilstand og det tas blodprøve av ham, meldte politiet.

 ?? FOTO: BAARD LARSEN/FROLENDING­EN ?? RYKKET UT: Politiet, ambulanse og brannvesen var på plass ved Reddalsvan­net fredag kveld.
FOTO: BAARD LARSEN/FROLENDING­EN RYKKET UT: Politiet, ambulanse og brannvesen var på plass ved Reddalsvan­net fredag kveld.
 ?? ARKIV: JOHNNY FOSS ?? BÅT VELTET: Natt til søndag veltet en båt med to personer i på Reddalsvan­net (naermest på bildet).
ARKIV: JOHNNY FOSS BÅT VELTET: Natt til søndag veltet en båt med to personer i på Reddalsvan­net (naermest på bildet).

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway