Grimstad Adressetidende

Satser på bryggekant­en

Det nye serverings­stedet Havnekonto­ret ligger ved bryggekant­en.

- Christian Aarstad gavikar2@gat.no

Det er Tone Rosseland fra firmaet Stomp og Sjesk som skal drive Havnekonto­ret.

Hun har også vaert på Groos og solgte brød der, og synes det er gledelig å komme naermere byen. Offisiell åpning var 10. juli.

Avhengig av fint vaer

Foreløpig er det kun planlagt for denne sommeren, men det kan godt vaere de også vil ha tilbudet neste sommer hvis det blir en suksess.

Havnekonto­rethar åpent kun på dagtid, men Rosseland sier at det er mulig å forlenge dette. Spesielt hvis det er mye folk.

– Hvis det blir stor etterspørs­el kan det godt vaere at vi fortsetter med tilbudet sommeren 2019. Akkurat nå fokuserer vi på 2018, og her er det full fart i juli til et stykke ut i august, forteller Rosseland. En provisjon av salget til Stomp og Sjesk går til Gjestehavn­a v/ Cafe Ibsen, som de har leid seg inn hos.

På Havnekonto­ret kan du få kjøpt litt av hvert, Is, småis, yoghurtis, friske baer, kald drikke og kaker er blant noe av det de selger.

Det er planlagt at man etter hvert kan få kjøpt italiensk pizza.

Rosseland har investert 50.000 kroner i en bakerovn. Rosseland sier at dette er en hobby og at det koster litt skal det bli bra.

Havnekonto­ret er plassert på en tilhenger. Det er Jens Otto Dolva som har designet den og laget den selv. Styrhuset er laget av teak. Rosseland er opptatt av at det er sunn konkurrans­e mellom de som holder til ved brygga.

– Det skal vaere all right for folk å ta en tur på bryggen. Vi som er her samarbeide­r, og ingen skal føle seg trøkket på. Vi får lov til å vaere her, og det er vi veldig glade for. vi er opptatt av at det skal vaere en vennlig tone mellom de som er her, sier Rosseland. Foreløpig er nok Havnekonto­ret lite kjent for folk, men Rosseland håper at flere vil oppdage tilbudet etter hvert. ➤

 ?? FOTO: PEER L. ANDREASSEN ?? BUA: Her er Tone Rosseland sammen med Helen Antonia Bjørnsen (17). Sistnevnte jobber som sommerhjel­p.
FOTO: PEER L. ANDREASSEN BUA: Her er Tone Rosseland sammen med Helen Antonia Bjørnsen (17). Sistnevnte jobber som sommerhjel­p.
 ??  ?? BRYGGEKANT­EN: Havnekonto­ret er laget av Jens Otto Dolva på Cafe Ibsen.
BRYGGEKANT­EN: Havnekonto­ret er laget av Jens Otto Dolva på Cafe Ibsen.
 ??  ?? BAKEROVN: Rosseland har kjøpt denne ovnen for 50.000 kroner. Foto:
BAKEROVN: Rosseland har kjøpt denne ovnen for 50.000 kroner. Foto:

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway