Grimstad Adressetidende

Rune Nøstvik fikk det akkurat slik han ville og mer til da han inviterte til VM-finale på Torvet.

- FOTBALL Kjetil Karlsen kjetil@gat.no2

➤ Flere hundre mennesker samlet seg for å se finalen mellom Frankrike og Kroatia i fotballVM.

– Jeg har aldri sett så mange mennesker på Torvet noensinne. Da jeg sto opp til morgenen i dag hentet jeg 20 benker fra Sommerskol­en, og trodde at det ville vaere mer enn nok. Nå har Grimstad hotell måttet baere ut flere hundre ekstra stoler, Dag Wirak har også satt ut enda flere stoler. Dette er bare helt vilt, fortalte en fornøyd Rune Nøstvik til Adressa søndag.

Og det er ikke bare på grunn av kampen og spenningen i den, men også fordi ideen han hadde om å vise finalen i fotball-VM mellom Frankrike og Kroatia slo til så til de grader. Flere hundre mennesker, unge som gamle, møtte opp på Torvet for å få med seg finalen i sammen med mange andre fotballint­eresserte. – Hva tenker du om dette da?

– Det er jo helt fantastisk, og jeg håper Torvet kan bli brukt til akkurat dette. Nå er det Tour de France, og om to år er det EM i fotball, sier han og drømmer om at dette bare er starten på noe nytt i Grimstad.

– Nå skal jeg snart begynne i Jerv, og det er jo også fotball. Derfor har jeg også fått med meg Arne Sandstø og en del av A-lagsspille­rne hit i dag. Supporterg­jengen deres er også her. Dette er det vi må få til mer av. Jerv må mer inn i byen og vaere sammen med byen. Dette er derfor et tiltak som jeg håper jeg kan jobbe mer med for Jerv og for byen, sier Nøstvik.

Håper på like mange til onsdag

Som også legger til at førstkomme­nde onsdag er det lyden av Grimstad på Torvet, og da håper han å se like mange som søndag. ➤

 ??  ?? TETT AV PUBLIKUM: Folk strømmet til Torvet for å følge VM-finalen på storskjerm søndag.
TETT AV PUBLIKUM: Folk strømmet til Torvet for å følge VM-finalen på storskjerm søndag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway