Grimstad Adressetidende

– Ikke bad hundene på Roresanden

Anders Larsen ber hundeeiere respektere forbudet mot å la hundene bade i Rore.

- Anders Larsen PS! Det har også blitt sendt en melding til Grimstad kommune om å ta tak i dette problemet.

Lesernes mening: Til dere hundeeiere i Grimstad kommune. Denne sommeren har vaert fantastisk, med sol og godvaer helt siden mai måned.

Det er jo slik vi liker det på Sørlandet, selv om bøndene kanskje ikke vil vaere enig i dette. Men det er en ting som jeg har lyst å ta opp med dere, og det gjelder dere hundeeiere. Det er forbudt å bade hundenes deres i rore-vannet. Rore-vannet som faktisk er vårt drikkevann. Nå har jeg vaert på Roresanden veldig ofte i denne varmen, og det skjer daglig.

Det kommer hundeeiere og bader hundene sine i drikkevann­et. Dette er ikke akkurat veldig delikat for som nevnt det er vårt drikkevann, samtidig er det heller ikke veldig hygienisk å bade hundene deres i drikkevann­et.

Jeg ber dere om å respektere dette forbudet og ta hensyn til byens befolkning som drikker dette vannet og som har en stor nytte av vårt kjaere rorevann.

Jeg håper at du som er hundeeier tenker deg om neste gang du får lyst å bade bikkja de i drikkevann­et vårt, eller så håper jeg faktisk at Grimstad kommune gjør noe med dette og begynner å sette i gang tiltak.

Vaer så snill, det er veldig uhygienisk samt lite delikat å se dere komme inn der ved stranda å hoppe i vannet med bikkjene deres. Når så mange gjør dette så blir det ikke bagatell men et problem. Det er vårt drikkevann.

På forhånd takk.

 ??  ?? DEBATT: Anders Larsen mener det er uhygiensk og udelikat at hundeeiere lar hundene bade på Roresanden.
DEBATT: Anders Larsen mener det er uhygiensk og udelikat at hundeeiere lar hundene bade på Roresanden.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway