Grimstad Adressetidende

Jubler over butikksuks­ess

Siden åpningen 21. juni har Nøgne Ø utslaget ved gamle Shell-stasjonen hatt en omsetning på en halv million.

- ØLUTSALG red@gat.no

–Lørdag var siste åpningsdag for Nøgne Ø ølutsalg på den gamle Shell-stasjonen ved bryggen. Ølutsalget var hele tiden ment som et popup-utsalg nå i sommer. Egentlig skulle vi holdt åpent et par uker til, men praktiske årsaker gjorde at vi hadde siste åpningsdag i helgen.

Stor suksess

Siden åpningen 21. juni har det vaert over 2.000 kunder innom utsalget og en totalomset­ning på ca. 500.000 kr.

Bestselger­ne på ølutsalget i sommer har vaert “En Ronny – Rabagast Pale Ale” og “Hystrix Blonde – Lime Infused Ale”. Førstnevnt­e brygget vi sammen med Apotekerga­arden, og dette ølet har bare vaert tilgjengel­ig her i Grimstad, på Apotekerga­arden, ølutsalget og i butikken her på bryggeriet. En lys og lett øl på bare 3,5 % som har fått mange venner i sommervarm­en. Dette var Jon Niklas Rønnings favorittøl da han opptrådte på Apotekerga­arden i sommer, og han nevnte også ølet i showet sitt!

Brygger alkoholfri versjon

Hystrix Blonde er brygget med limeskall og selvpresse­t limejuice. Vi var såpass fornøyd med smaksbilde­t i dette ølet at vi i disse dager brygger en alkoholfri versjon av denne. Denne kommer i salg i september.

Dette har med andre ord vaert en stor suksess for oss, og vi takker alle som har vaert innom oss i løpet av sommeren! Både kundene, de som har spurt etter totakts motorolje, de som kom innom for en gratis kopp kaffe og alle som bare ville låne toalettet. Det har vaert en fest, og absolutt noe vi kunne tenke oss å gjenta når juleølet er klart!

Ønsker velkommen

Neste uke oppgradere­r vi vårt ølutsalg på bryggeriet på Rygene, og ønsker selvfølgel­ig alle kunder velkommen dit også! Her vil det vaere åpent fra 09.00 til 16.00 alle hverdager, sier markedsans­varlig, Tom Young, i en mail til Adressa.

 ??  ?? SUKSESS: kunde Kim Severud helt til venstre og en jublende CEO Sverre Orm Øverland ved siden av var til stede da Nøgne Ø åpnet ølutsalget 21. juni i den tidligere Shell-stasjonen. Tore Nybø klippet snoren.
SUKSESS: kunde Kim Severud helt til venstre og en jublende CEO Sverre Orm Øverland ved siden av var til stede da Nøgne Ø åpnet ølutsalget 21. juni i den tidligere Shell-stasjonen. Tore Nybø klippet snoren.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway