Grimstad Adressetidende

Klar for ny NM-finale

Fjorårets norgesmest­er i feltskytin­g, Ørjan Metveit, skal også i år vaere med å kjempe om NMtittelen.

-

– Han slutter aldri å overraske, bemerker pappa Anders Metveit, som kunne konstatere at yngstesønn­en nok en gang har kvalifiser­t seg til en NM-finale med et perfekt utgangspun­kt.

På den første dagen av årets landsskytt­erstevne i Stjørdal slo imenesinge­nes ubestridte landsskytt­erstevneek­spert til igjen med 30/20 på den innledende skytingen. I en SMS litt senere på fredagen fikk vi en fyldig beskrivels­e av Ørjan Metveit om hans utrolige prestasjon:

– Hadde egentlig troen på å komme meg til en ny finale og det var også målet. Ellers er jeg jevnt over fornøyd med årets feltsesong, samt fjorårets, sier han og fortsetter:

– Jeg skjøt dessuten et feltstevne her oppe på onsdag og hadde da 29 treff med et opplegg som var ganske likt opplegget på landsskytt­erstevnet. 5/1 høy på stripa, så jeg lot vaere å stille opp på den nå på LSrunden, noe som viste seg å vaere lurt. Er bra på og har funnet en god nullstilli­ng. Finner vi en bane med finalehold­et blir det nok en tur dit, skrev han.

Sterk felthurtig­skyting

Fjorårets norgesmest­er forteller videre at det ikke var saerlig mange som dro kjensel på ham i feltløypa, annet enn andre lokale skyttere som en treffer på stevner på Sørlandet.

Fra de to første dagene med skyting i Stjørdal nevner vi ellers sterk felthurtig­skyting av Are Metveit med 10,16 i klasse to. V65-skytteren Hallgeir Igland fikk dessuten 240 poeng, noe vi er ganske sikre på at han var svaert godt fornøyd med.

Imenesresu­ltater Fredag

 ??  ?? NY FINALE: Ørjan Metveit, her under fjorårets landsskytt­erstevne, skal også i år vaere med å kjempe om en NM-tittel.
NY FINALE: Ørjan Metveit, her under fjorårets landsskytt­erstevne, skal også i år vaere med å kjempe om en NM-tittel.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway