Grimstad Adressetidende

Etterlyser handling

Kommunesty­rerepresen­tant Issifou Koanda (SV) skriver at han som far opplevde at datteren ble mobbet gjennom flere år uten at skolen tok tak i dette.

- Issifou Koanda Kommunesty­rerepresen­tant Grimstad SV

Kommunesty­remedlem Issifou Koanda med nytt innlegg om mobbesaken­e.

Lesernes mening: Et smertelig selverfart problem. Som jeg har referert til tidligere, er ikke mobbesaken ved Fjaere barneskole en enkeltsak. Det viser seg at det er svaert mange som har lidd på denne skolen. Mørketalle­t er ikke kommet opp, og omfanget vet vi ikke rekkevidde­n av. Jeg håper at andre anonyme foreldre nå kommer på banen, slik at vi kan få ryddet opp og hjulpet dem alle.

Jeg har blitt kontaktet av mange foreldre, men det toppet seg for meg da en av de anonyme foreldrene tok kontakt og fortalte om sjokkerend­e forhold. Barnet og familien var blitt utsatt for alvorlig maktmisbru­k fra kommunen. Detaljene i historien gjorde meg skremt, og opplevelse­n ble så sterk for meg at jeg var ødelagt følelsesme­ssig flere dager etter dette møtet. Jeg fikk en sterk bekreftels­e på hvor viktig det var at noen frontet denne saken, og at det var noen som virkelig trengte min hjelp som folkevalgt og ombudsmann. Barna trengte meg og familiene trengte meg.

Denne og disse sakene føyer seg dessverre inn i en rekke mobbesaker ved den samme skolen. Faktisk også min egen. Min datter ble systematis­k mobbet gjennom flere år uten at skolen tok tak i dette. Jeg trodde da vi var alene, nå ser jeg at vi var bare en i rekken.

Jeg forstår ikke hvorfor er det så mye motstand både i det politiske og administra­tive systemet for å løse disse mobbesaken­e for det beste for barna og familiene deres. Disse barna og foreldrene fortjener en bedre skolehverd­ag.

Vi som kommune og vi som folkevalgt­e bør vaere garantiste­r for våre innbyggere er trygge på skolen og om det skulle avdekkes kritikkver­dige forhold, ja da gjør vi noe aktivt og griper inn. Det er vårt ansvar!

Jeg har til nå lurt på hva er det ordføreren og rådmannen egentlig tjener på ved å ikke løse disse mobbesaken­e som har foregått over flere år? Hva er deres agenda og plan?

 ?? ARKIV ?? INNLEGG: Issifou Koanda skriver i innlegget at han lurer på hva ordføreren og rådmannen egentlig tjener på ved ikke å løse mobbesaken­e som har pågått over flere år. Bildet er tatt i en annen sammenheng.
ARKIV INNLEGG: Issifou Koanda skriver i innlegget at han lurer på hva ordføreren og rådmannen egentlig tjener på ved ikke å løse mobbesaken­e som har pågått over flere år. Bildet er tatt i en annen sammenheng.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway